Dizajn

Facepalm na najjače

Aside Banners

I Louis Vuitton je izdao svoj zaštitni vizir zbog čije cijene se zapitamo želimo li uopće među ljude

Piše , Objavljeno

Svjedočimo dnevnim promjenama svijeta u skladu s trenutnom situacijom koja nije najbolja, ali uvijek može gore – tako bar kažu.

U skladu sa svim potrebnim promjenama u društvu, mijenja se i tržište, a kako je jedna od glavnih ideja bilo kojeg tržišta: “potražnja stvara ponudu”, ni u ovom slučaju nije drugačije.

Nekad je ta ponuda nešto što je izuzetno potrebno, nekad možemo i bez toga, a u određenim slučajevima je ta ponuda totalno bikovo g*vno koje nam nikad neće trebati, niti koristi, ali netko će se obogatiti time.

 

Nije nas trigerirala glupost, otupili smo na to, ali moramo priznati da smo iznenađeni ovom ponudom. Nešto oko čega smo se prije par mjeseci zezali je postalo najstvarnije ikad.

Poznati brend visoke mode, Louis Vuitton, je izdao svoj luksuzni zaštitni vizir. Vjerojatno ste imali prilike vidjeti takvo što na ljudima na ulici ili nekim radnicima trgovinama, ljekarnama i slično.

Netko iz Louis Vuittona je pomislio da bi bilo jako zgodno da oni naprave svoj (smiješno je što te stvari uvijek odobri tim ljudi). To su i učinili. Ovaj nepotreban predmet bi trebao koštati oko 970 američkih dolara odnosno preko 6200 kuna.

 

Možda će netko prihvatiti cijenu ako kažemo da se “staklo” vizira zatamni pri jačem suncu, možete ga podići i nositi kao kapu te da u određenim dijelovima ima ugravirano zlato. Mi nismo taj netko.

Kako ne bi ispalo da iznosimo samo naše stajalište, javili smo se stručnjaku za respiracijske bolesti i pitali pomaže li ovaj vizir išta. Rekla je kratko i jasno: “Apsolutno ne. Maske su korisnije od ikakvih vizira.”

Vas izazivamo da sami istražite više izvora o ovome, a ne da prihvatite ovaj naš kojemu mi vjerujemo. Nakon toga, donesite odluku hoćete li kupiti LV vizir ili ne.

P. S. ako mislite da smo pogriješili te nisu respiracijske, nego respiratorne bolesti, moramo vam reći da su naš naši stručni izvori ispravili i rekli kako je to česta uobičajena pogreška.

TAGOVIlouis vuitton