Dizajn

aj stvarčice

Aside Banners

Najbizarniji dodaci za iUređaje

Piše , Objavljeno

Tržište dodataka za iPhone i iPad uređaje je vrijedno nevjerovatnih 6 milijardi dolara, pa ne čudi da proizvođači na bilo koji način pokušavaju doći do svog dijela kolača. Neki se ističu svojom kvalitetom, neki pristupačnom cijenom, dok će neki skrenuti u ulicu potpune bizarnosti.

iPotty

iPotty – tko zna kakvi bi mi ispali, da smo kao djeca imali ovakva čudesa…

U počecima njihova postojanja je imati iPhone ili iPad značilo biti cool, ali danas neki od ovih uređaja ima doslovno svaki drugi čovjek na cesti. Ipak, nije sve izgubljeno, jer postoji cijeli niz proizvođača i dizajnera, čiji dodaci za Appleove uređaje garantiraju da će vas svi  primijetiti, vratiti vam staru slavu, pomoći naći nove prijatelje i ponovno učiniti najcool osobom u selu/gradu.

Ekipa s portala www.wired.com nam tako donosi nekoliko najbizarnijih i najčudnijih dodataka za vašeg mobilnog ljubimca, a bome se tu nađe svega. Od sada već legendardnog iPotty dodatka koji je u biti kahlica s držačem za iPad, preko robota Romoa, kontroliranog vašim aj-uređajem, pa sve do kućišta za usamljene, na koje je zakeljena ruka (Hand iPhone Case).

booty

Booty Call iPhone Case – slika govori više od tisuću riječi: velika guzica na poleđini vašeg iPhonea sigurno će plijeniti poglede prolaznika

 

mini me

Minime iPhone Case – fotografija lica zakeljena na kalup kako bi se dobila 3D iluzija, i sve to u različitim kućištima (kauboj, astronaut…)

 

iHand

Hand iPhone Case – jednostavno, to je ruka zakeljena za poleđinu iPhone uređaja. I naravno, dolazi nam iz Japana…

 

Theta

Theta – namatač za kabel od slušalica koji može služiti i kao stalak za iPhone

 

romotive

Romo Smartphone Robot – maleni robot kojim upravljate putem svojeg smartphonea

 

laser

Cube Laser Virtual Keyboard – futuristička virtualna “tipkovnica”, koja je u biti laserska projekcija obične tipkovnice na bilo kojoj podlogi

 

laughandlearn

Laugh and Learn Baby iPhone Case – dodatak koji iPhone pretvara u igračku za najmlađe

 

flask

Power Flask – mobilni punjač mobitela koji izgleda kao pljoska: samo za istinske ljubitelje kapljice

TAGOVIapple dodaci gadgeti iPad iPhone ipotty romo

Komentiraj