Dizajn

pun nam kufer bezveznih kufera

Aside Banners

Napokon kovčeg kakav nam treba – s punjačima i stalkom za laptop (i kavu)

Piše , Objavljeno

Barracuda je tvrtka koja je kroz crowdfunding skupila preko 2 milijuna dolara za svoju sklopivu prtljagu. Nakon nekoliko prototipa (valjda to ide tako, ali možda je bio i samo jedan prototip) i testiranja (mora biti i nekakvog testiranja, tko bi dao netestiran proizvod javnosti) – Barracuda je počela sa zaprimanjem narudžbi. Ovaj kovčeg možete locirati uz pomoć mobilnog uređaja, a njime možete i puniti svoje pametne uređaje (ili glupe uređaje koji zahtijevaju napajanje putem USB-a).

barakuda

Ono što Barracuda ima, a drugi nemaju je sklopiv stalak za laptop i držač za čašu za kavu. Iako nam iz priopćenja za javnost zvuči kao da možete koristiti oboje u isto vrijeme, fotke nam nekako govore da to stvarno mora biti minijaturan laptop kako bi i čaša kave stala na stalak/držač.

Iako ovo zvuči kao praktičan dodatak kovčegu, nismo sigurni koliko on treba biti popunjen kako bi naš laptop bio potpuno siguran na priloženom stalku. Uostalom, može netko zapeti za njega i uništiti vam vaš Macbook za koji ste preskakali užinu godinama.

20_large_e996c447-23c7-4702-bb11-bd3c902a3b52

A tu je i jednostavan problem značenja. LAPtop. Imamo krilo za svoje laptope. Ali hej – poslužit će stalak za tu Starbucks kavu.

Čini li vam se ovaj kufer kao dobra ili loša ideja? Napišite nam u komentarima.

TAGOVIaerodrom kovčeg product design prtljaga

Komentiraj