Dizajn

svemirski dobri plakati

Aside Banners

NASA časti: Isprintaj ove “vintage” besplatne plakate Marsa i uljepšaj gajbu

Piše , Objavljeno

NASA želi TEBE. Da isprintaš njihove postere i zakeljiš ih po svojim zidovima kako bi nastavili širiti američku propagandu.

Lažemo, plakati su genijalni i sigurno će jedan od njih pronaći dom… pa… u našem domu. Prikazuju romantičnu i pustolovnu stranu istraživanja svemira – iako bismo voljeli da fontovi nisu toliko jednostavni.

Ovi plakati su kreirani za potrebe izložbe “Explorers Wanted” koja je održana 2009. godine u kompleksu za posjetitelje Kennedy Space Centra.

Nadamo se kako ćemo jednog dana imati selfije s Marsa na zidovima naših svemirskih nastambi, a dotad će morati poslužiti ovi šareni plakati u “običnim” stanovima.

P01-Explorers-Wanted-NASA-Recruitment-Poster-600x

P02-Work-The-Night-Shift-NASA-Recruitment-Poster-600x

P03-Farmers-Wanted-NASA-Recruitment-Poster-600x

P05-Teach-On-Mars-NASA-Recruitment-Poster-600x

P06-Technicians-Wanted-NASA-Recruitment-Poster-600x

P07-Some-User-Assembly-Required-NASA-Recruitment-Poster-600x

P08-We-Need-You-NASA-Recruitment-Poster-600x

Plakate možeš pronaći OVDJE, gdje ih možeš skinuti u JPG ili TIF formatu. Ako imaš bijesni, veliki printer možeš ih odmah isprintati doma. Ako nemaš printer (kao većina normalnih ljudi) – posjeti obližnji printshop i osiguraj si novu umjetnost na zidu.

Ako imaš više od 21 godinu, obavezno ove plakate stavi u okvir. Prestar si za ljepljenje postera selotejpom po zidovima. Zahvaljivat ćeš nam kasnije na ovom savjetu.

U slučaju da ti ovi plakati Marsa nisu dovoljni, OVDJE su prije par mjeseci objavili hrpu vintage postera drugih egzotičnih svemirskih lokacija.

TAGOVImars nasa svemir uređenje doma

Komentiraj