Dizajn

Aside Banners

Ova futuristička pila iz sedamdesetih je napokon na prodaju!

Oduvijek smo mislili da najviše želimo imati DeLorean DMC automobil. Znate onaj s kojim se Marty McFly vratio u budućnost? I onda smo vidjeli Maserati Boomerang.

Piše , Objavljeno

Ajme ljepote...

Ajme ljepote…

Maserati Boomerang je stavljen na prodaju! Cijena još nije poznata, ali se procjenjuje na 4 milijuna dolara. Zašto bi itko istresao nekoliko kovčega novca za ovaj stari auto?

maserati2 (Custom)

Dizajnirao ga je Giorgetto Giugiaro i prvi put je prikazan na torinskom Auto Showu 1971. godine kao nefunkcionalni model. Nakon toga su ga sretnici imali priliku vidjeti na ženevskom Motor Showu iduće godine, ali tada je već bio potpuno funkcionalna zvijer sa 300 konjskih snaga.

Njegov dizajn je posebna priča koja je inspirirala i slavnu Golf jedinicu, Lotus Esprit, VW Passat i brojne druge automobile.

Bohnams aukcijska kuća koja pokušava prodati auto neće tražiti vlasnika jako dugo – auto je u savršenom stanju, registriran je, a i prodaji znatno pomaže to što je ovo jedan jedini primjerak Boomeranga. Tako je to s koncept automobilima, samo ih sretnici mogu voziti.

maserati 3 (Custom)

maserati4 (Custom)

Pogledajte samo tu unutrašnjost, tu kružnu upravljačku ploču… *drool*

Screenshot_3 (Custom)

Sve fotke su preuzete sa stranice aukcijske kuće Bonhams, a ondje ih možete vidjeti još.

TAGOVIautomobil boomerang delorean maserati povratak u budućnost superautomobil

Komentiraj