Dizajn

can'tdle

Aside Banners

Ova svijeća miriši na 2020. godinu – a kombinacija mirisa neće nikoga oduševiti

Piše , Objavljeno

Kompanija Flaming Crap zvuči kao fake news ili barem kao trol-projekt nekog srednjoškolca, ali ovo je prava stvar, baš kao i njihova svijeća s mirisom 2020. godine.

Znamo i sami da je 2020. bila jedna okrutna godina, taman kad smo 2019. godine pomislili da ne može gore. I evo… Dočekalo nas je što nas je dočekalo, a Flaming Crap nam je dao The 2020 Scent svijeću.

Kad vam kažemo po čemu miriši, sve će vam biti jasno. Ili neće.

Po dezinficijensu za ruke, kruhu od banana, drvetu i aftershaveu koji je Joe Exotic nosio kako bi privukao žrtve. Ništa nema smisla, pa tako ni ovo.

Dezinficijens za ruke miris razumijemo. Kruh od banana je bio američki go-to recept za sve ljude u lockdownu. Svi su htjeli nešto složiti od drveta jer KAD ĆEŠ AKO NE SADA BUDI NAJBOLJA VERZIJA SEBE ŠTO MOŽEŠ BITI SAD IMAŠ VREMENA #YOURBESTYOU. A Joe Exotic? Svi su pogledali taj shitstorm od serije, a mogla bi postati i simbol čitave godine jer toliko bizarnosti odjednom nismo nigdje vidjeli. Osim u cijeloj ovoj godini. Trabunjamo već.

Mirisna svijeća je ozbiljan proizvod, veganska svijeća napravljena od KeraSoy voska. Kažu da gori do 30 sati. E ova godina gori 24/7/366. Naravno da je ova godina od svih prijestupna.

Cijena svijeće je 19.50 dolara. Sa shippingom masu. Možda te i ocarine. Tako da preskoči ovo i zapali nešto drugo.