Dizajn

wow

Aside Banners

Ovaj ‘podmornički’ smještaj u Škotskoj se nikad ne zaboravlja – znamo gdje želimo na godišnji

Piše , Objavljeno

Highlands. Škotsko gorje. Connor McCleod i njegova braća Highlanderi dolaze iz ovih predjela Škotske. Iako su u pitanju samo likovi iz filmova i stripova, škotski gorski predjeli na sjeveru ove britanske zemlje nas privlače oduvijek. Nema previše ljudi, priroda je netaknuta, a planine gledaju na predivni Atlantski ocean.

Na Mull otoku možete iznajmiti ovaj Airship 002. Nadamo se da 001 nije završio negdje u oceanu.

airship 002 1

Prekrasan dom koji podsjeća na podmornicu je dizajnirala kompanija Roderick James Architects kako bi prizvala nostalgiju za nautičkim istraživanjima. Ako vas je ikad veselio Jacques Cousteau ili priče o kapetanu Nemu, ovo je dom za vas. Čak i ako nema veze s podmornicama, ovaj AirBNB je odličan izbor za svakog tko želi nezaboravan odmor, ali stvarno odmor. Nema šoping centara, zagađenosti bukom i svjetlom, sigurni smo da zvjezdano nebo izgleda prekrasno nad Škotskom. Ako pogodite termin kad nije oblačno.

airship 2

airship 4

Cijena smještaja je 170 dolara po noćenju, ali tko zna, možda zbog pobjede nad Englezima među braćom Škotima dobijete i popust. OVDJE možete pogledati kako su našu pobjedu slavili kao da je njihova.

Više o fantastičnom smještaju pogledajte OVDJE.

airship 3

TAGOVIairbnb arhitektura divno Putovanja škotska smještaj svijet

Komentiraj