Dizajn

Aside Banners

Poznati dizajner obuće surađuje s Crocsom na novim tenisicama! Pogledajte kako izgledaju Crocs tenisice

Piše , Objavljeno

Izvor: unsplash.com/Instagramscreenshot/@salehebembury

Ranije ovog tjedna, Salehe Bembury je prikazao dosad najbolji izgled nove siluete dizajnirane u suradnji sa svojim dugogodišnjim partnerom, Crocsom. Slika pokazuje da neobjavljena tenisica ima sličan estetski izgled kao i njegova iznimno popularna Crocs Thumb klompa s potplatom nalik na otisak prsta. Ipak ovaj par mijenja stvari i to s kožnim i mrežastim gornjištem, a suptilni detalji zajedničkog brendiranja otisnut je na sredini stopala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salehe Bembury (@salehebembury)

Dizajner je u travnju potpisao novi ugovor s Crocsom koji je potvrdio da su novi dvogodišnji ugovor. Kao dio sporazuma, dizajner je imenovan kreativnim direktorom njihove nadolazeće kolekcije Crocs x Thumb Pod, pa je moguće da bi ova silueta mogla u budućnosti izaći kao dio te kolekcije . 

Prema Bemburyju na Instagramu, ova nova Crocs silueta bit će objavljena negdje tijekom sezone proljeće/ljeto 2024.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salehe Bembury (@salehebembury)

Prepoznajte li slučajno neke sličnosti između novog modela Crocsa i tenisica Yeezy, nemojte brinuti jer je Bembury dizajnirao veći dio kolekcije Yeezya prije nego što je postao glavni dizajner obuće u Versaceu. Od 2020. Bembury je potpredsjednik za tenisice i mušku obuću u Versaceu, a dizajnira i samostalno.

TAGOVIcrocs Crocs tenisica Crocs x Thumb Pod Salehe Bembury sneakerhead versace