Dizajn

Jay Z na zidu

Aside Banners

Poznati rap citati kao ulični znakovi

Piše , Objavljeno

Zamislite da na svakom uglu stoji znak sa stihovima vama srcu dragih pjesama? I to stihovima koji vam daju ime lokacije umjesto preobičnih plavih limenih natpisa. New York to ima.

Projekt nije odobren i vjerojatno krši određene zakone, ali je zakon – i umjetnost koja krši zakon nam je najdraža umjetnost od svih.

Metro i hip-hop nisu uspjeli u Hrvatskoj

Metro i hip-hop nisu uspjeli u Hrvatskoj

Grafički dizajner Jay Shells je odveo gerila street art na novu razinu – postavio je ulične znakove za lokacije u New Yorku koje su u svojim stvarima spominjali Jay-Z, Busta Rhymes, Puff Daddy, veliki mrtvaci Big L i Guru i ostatak hip hop elite.

Naše pravopisno, popkulturalno, cjepidlačne glave su uočile da je na jednom znaku Carnegie Hall krivo potpisan. Ah ti reperi.

Jay Shells je i ranije izazvao pažnju na nacionalnoj razini jer je po gradu pokačio znakove koji su učili građane “etiketi”, a znaju ga i po tome što je izjavio da Foxove vijesti lažu – na Foxovim vijestima!.

Nama najdraži je uvjerljivo “Pay attention while walking – your facebook status can wait”.

Posjetite Jay Shellsov projekt “Rap Quotes” na twitteru (https://twitter.com/TheRapQuotes), a ako ste zaradili novca od prodaje kreka ili svodničenja – možete i kupiti pokoju majicu s citatom.

4 3 2 1 8 7 6 5

TAGOVIdizajn grafički dizajn Jay Shells rap street art

Komentiraj