Dizajn

nismo ni znali da ovo nekom treba

Aside Banners

Što ne bismo uz sve postojeće nepotrebne stvari dodali još jednu – torba za snjegovića

Piše , Objavljeno

Naslovna fotografija: Youtube Screenshot

Prihvatimo činjenicu da je vrijeme u kojemu živimo dosta čudno, a vjerujemo da bi bilo takvo i bez pandemije.

Ne znamo zašto nas još uvijek čude određene stvari i izumi. Ako smo se prestali čuditi čudnom ljudskom ponašanju, mislimo da je vrijeme i za sve drugo s čim se susrećemo.

Nova stvar koja je ipak u nama probudila čuđenje je torba za Snješka Bijelića. Iako vas može navesti na krivi put, ovo nije torba koju stavite na snjegovića uz kamenčiće i mrkvu, nego je to torba u kojoj prenosite snjegovića.

Ako ste se pitali – naravno da je ova torba za prenošenje snjegovića vodootporna, ne budite šašavi pa kako biste ga drugačije prenijeli.

Osim što je vodootporna, ima i poseban pretinac za mrkvu kako se ne bi slomila. Ne želite mu slomiti nos.

Elegantna torbu Tsuchiya Kaban je napravila Yuko Matsuzawa te je time sigurno ostvarila mogućnost jedne dječje želje – ponijeti snješka kući.

Da, čudno je ovako nešto napraviti, ali što drugo očekivati od grupe dizajnera koja je nedavno napravila torbu za prenošenje lubenice. Sve je to dio njihovog sporednog projekta – The Fun of Carrying.

Kako bi dokazali da ovo nije nikakva izmišljotina, postoji i video o čitavom procesu izrade.

.

Ne znamo što da mislimo, možda je to nešto što je ovom svijetu trenutno potrebno, nama ne, ali mi nismo svijet.

Nismo uspjeli saznati je li ovo stvarno u prodaji i koja je cijena, ali realno kao božićni poklon definitivno ova torba otpada jer se ne sjećamo kada smo zadnji put imali bijeli Božić. #Tugy

TAGOVIpokloni snjegović zima