Dizajn

Grad u stolu u gradu

Aside Banners

Stolovi koji izgledaju kao da su ispali iz Inceptiona – šteta što smo u garsonjeri

Piše , Objavljeno

Ako figurice i posteri nisu dovoljni da iskažeš ljubav prema filmovima, možda da se baciš u filmsko uređenje interijera?

Kad smo se preselili živjeti solo, shvatili smo koliko je teško živjeti sam, ali i koliko je teško opremiti stan komadima namještaja koji će biti funkcionalni, koji će malo govoriti o našoj osobnosti i, ono najvažnije, koji će stati u stan veličine malo veće kutije od hladnjaka.

Prošli smo različite salone namještaja, ali smo se zaljubili u jedan stolić za dnevnu sobu. Svjesni smo da je dizajnerski i da vjerojatno dođe više od naše Gorenje kutije, ali ne možemo si pomoći – tražimo ga u svim drugim stolićima. Jer je utjelovljenje Inceptiona u malenom stoliću.

Ciparski umjetnik Stelios Mousarris je odlučio izraditi klupski stolić (ili stolić za kavu ili coffee table – kako god želite) koji će drvenu površinu na kojoj se ocrtava grad saviti na pola i koristiti jednu plohu kao radnu površinu stola.

Inception stol 2

Inception stol 1

Vjerojatno je jako dobro utopio taj stolić pa se odlučio izraditi i punu, blagovaonsku verziju stola kojeg od milja zovemo “Inception stol”. Naravno da je ovo limited edition, pogledajte samo te detalje na zgradama, a ni ne znamo je li uopće na prodaju. Iako je ovaj stol predivan, lakše nam je skrenuti misli sa njega jer u garsonjerama nema mjesta za njega. Iako bismo vjerojatno spavali na njemu kad gornja površina ne bi bila staklena, a čak nam ne bi smetalo ni to što nas “neboderi” konstantno bodu u noge svaki put kad se ispričamo od stola.

Inception stol 7

Inception stol 6

Inception stol 3

TAGOVIInception interijer lifestyle muškarci stol uređenje

Komentiraj