Dizajn

A već smo se pitali kada će više...

Aside Banners

Tlocrti stanova poznatih TV likova

Piše , Objavljeno

Ako ste se ikada pitali kako izgledaju stanovi vaših omiljenih TV likova, i što je još važnije, mogi li se njihovi tlocrti igdje naći, ne morate dalje tražiti. Internet je još jednom pokazao da ne postoji pitanje na koje ne daje odgovor.

Stan Dextera Morgana, našeg omiljenog serijskog ubojice

Otprilike 90% radnje svih sitcom serija se odvija na jednoj lokaciji, bio to stan nekog od likova ili primjerice, njihovo radno mjesto. Neke od tih lokacija, poput Seinfieldovog stana ili kafića Central Perk iz Prijatelja, su postale legendarne i svaki fan će ih bez problema prepoznati. To je dalo ideju umjetniku Inaki Aliste Lizarraldeu (najcool ime ikada!) da nam te legendarne prostorije prikaže na jedan sasvim novi način: u obliku detaljnih i 100% točnih tlocrta. Neke od njih pogledajte u našoj galeriji:


Sada napokon možete saznati kuda to Charlie iz 2 i pol muškarca ide kada izađe iz kadra, ili kako izgleda cijeli stan ekipe iz Teorije velikog praska. Ako ste pak totalno zagriženi obožavatelj recimo Seksa i grada, a želite da vam stan izgleda poput stana Carrie Bradshaw, možete kupiti i gotove printove, i to za samo 100-njak dolara. Sića, rekli bismo…

TAGOVIfilm Prijatelji Seinfeld serija Simpsoni stan tv

Komentiraj