Dizajn

Tvoj prijatelj Mjesec

Aside Banners

Ubaci Mjesec u svoj penthouse kako bi impresionirao dame

Piše , Objavljeno

Koliko kul bi bilo da imaš rasvjetno tijelo u svom stanu u obliku Mjeseca? Identično Mjesecu? Sada je i to moguće.

luna 2

Volimo crowdfunding. Sama ideja da svatko doprinese stvaranju proizvoda koji ga zanima je fantastična i svakako olakšava posao mladim poduzetnicima koji ne moraju od sumnjivih likova žicati početni kapital. Ako je ideja dovoljno dobra, ako je marketinška kampanja samog projekta dobra, projekt će proći. Ne morate ni imati gotov proizvod, dovoljna je ideja.

Na Indiegogou se pojavila lampa. Nije stolna sa sjenilom, nije lava-lampa… Ona je Mjesec. Mjesec u nekoliko veličina. Početni cilj projekta je postavljen na 40 tisuća dolara. Još je 26 dana do kraja financiranja projekta, a već je skupljeno gotovo 570 tisuća dolara. Što je toliko dobro u rasvjetnom tijelu u obliku Mjeseca?

Mjesec nas oduvijek privlači. Kako drukčije objasniti silne znanstveno-fantastične filmove, knjige i stripove? Kako drukčije objasniti utrku do Mjeseca između SSSR-a i SAD-a?

Ako vam smog, oblaci i neboderi ne dopuštaju da vidite mjesec svake večeri, možete posjedovati Lunu, lampu u obliku Mjeseca koja dolazi u sedam veličina. Možete posjedovati “supermjesec” u vlastitom dnevnom boravku. Kada budete imali žensko društvo, izmislite neku srcedrapateljnu priču vezanu za Mjesec i onda uključite Lunu. Uspjeh je zajamčen. Poglavito ako ona ne zna razliku između astrologije i astronomije – srcedrapateljna priča može uključivati najveće laži koje je ovaj svijet čuo.

Luna 1

luna 3

Osim što možete imati Mjesec na podu u kutu sobe, Lunu možete i objesiti. Gledanje u Mjesec nas smiruje, možda će i vas također.

Najmanja Luna možete biti vaša za 75 dolara, a najveća za 875 dolara. Teško je izraditi funkcionalnu i vjernu repliku mjeseca, a i za veće gluposti ste dali više novca.

Projekt Luna možeš podržati na Indiegogou.

TAGOVIindiegogo lampa luna mjesec svjetlost

Komentiraj