Lifestyle

Samo nam još to treba...

Aside Banners

Dlakave kineske nogavice idealne su za hladnu zimu i odbijanje (gotovo) svakog muškarca koji vam priđe

Piše , Objavljeno

Možda nisu nešto za gledati, ali ove su dlakave nogavice sigurno ugodna zaštita od zimske hladnoće i dosadnih uleta svakakvih tipova… osim ako se ne radi o nekakvom fetišu!

dlakeJednostavno ne može proći niti 24 sata da nam iz Kine ne dođe neka bizarna vijest i totalno luda moda zbog koje se zapitamo što dovraga stavljaju tim ljudima u rižu?! Jedan od novijih hitova su tako postale i dlakave nogavice, koje su se na tržištu pojavile već prije par godina, ali sada proživljavaju novu mladost zahvaljujući blogerskoj platformi Sina Weibo. Eto, samo nam je to još trebalo!

najlonke

Iako se reklamiraju kao dio ljetnog asortimana koji prije svega služi za odbijanje dosadnih i napasnih muškaraca, nama se čini kako bi sva ta dlaka prije mogla biti kvalitetan izolator za hladne zimske dane i vrhunski komad obleke za upariti s Uggsicama ili onim divovskim torbama u koje stane Wartburg, svinjska polovica, zalihe hrane za 28 dana i sve ostalo što žene u njima nose. Jedina prava mana ovih hit-nogavica bi mogao biti potencijal da privuče muškarce koji se pale na izrazito dlakave ženske noge, a djevojke će morati same procijeniti žele li uistinu preuzeti takav rizik…

TAGOVIbrijanje depilacija dlake kina noge seksi ženske noge

Komentiraj