Lifestyle

Stalno spremne na akciju

Aside Banners

Dokazano je: Muškarci nemaju pojma koliko su žene zapravo napaljene!

Još jednom se pokazalo kako su žene vječna misterija za nas muškarce, ali sada barem znamo kako su mnogo napaljenije nego što se nama to čini!

Piše , Objavljeno

Još uvijek su nam negdje u podsvijest utisnute vizije žena koje se prave da ih boli glava kako bi izbjegle groznu rabotu znanu kao seks, a kojom su nas uglavnom s malih ekrana trovali dok smo bili klinci. Ipak, stvarnost je kao i obično drugačija od fikcije, a iako vjerojatno postoje žene koje tako reagiraju na pomisao da nešto grozno ulazi u njih, većina ipak to želi… i želi to često!

Nova studija objavljena u glasilu Journal of Personality and Social Psychology tako pokazuje da muškarci dobrano podcjenjuju žensku napaljenost i njihovu želju za seksom. Istraživanje je provedeno na 48 kanadska heteroseksualna para koji su svake večeri morali bilježiti kolika je njihova želja za seksom i koliko smatraju da je želja njihovih partnera. Rezultati su pokazali kako su žene uglavnom upisivale znatno veću želju nego što su to njihovi muški partneri pretpostavljali!

napaljena 1

S druge strane, pokazalo se kako su takve veze uglavnom sretnije, a trik možda leži u tome da muškarci koji misle kako njihove žene/djevojke nisu dovoljno napaljene ulažu mnogo više truda kako bi to postigli. Potencijalna zamka je pak što ljudi obično projeciraju svoje želje na druge, pa često oni koji su jako napaljeni (ili uopće nisu napaljeni) misle kako su i njihovi partneri/partnerice na istoj razini. Tu se možda može igrati igre pogađanja, ali stručnjaci se slažu kako je o ovakvim stvarima ipak najbolje razgovarati. I očigledno riješiti da se neke stvari rješavaju češće!

TAGOVIljubav napaljenost seks veza žene

Komentiraj