Lifestyle

Mmmmelania

Banner 300

Donald Trump možda je seljačina, ali njegova žena Melania je prava bomba!

Piše , Objavljeno

U svakom zlu ima i neko dobro: iako sada već postoji itekako velika šansa da Donald Trump postane predsjednik SAD-a, barem će im Prva dama biti vrh!

melanieJedino što Donald Trump voli više od love i moći jesu žene, a za svoje se dugogodišnje karijere bome naguštao vrhunskih komada. Iako izgleda kao gomolj krumpira s mrtvom lasicom na glavi, uvijek je uspio zbariti i oženiti nekakve top modele, a da ne znamo kako točno svijet funkcionira, tako nešto bi nam možda čak i bilo čudno. Ajde da je barem nekakav fin čovjek, ali takvu seljačinu je teško naći. I bome, koliko se god to činilo bizarnim prije samo godinu dana, sada Trump ima itekako velike izglede da postane predsjednikom SAD-a. A to naravno znači kako su oči javnosti i medija uperene i prema možebitnoj Prvoj dami.

Njezino je ime Melania Trump (rođena Knauss), Slovenka je i bivši top model, koja je Trumpa upoznala još tamo krajem 90-ih godina prošlog stoljeća, da bi njegova žena postala 2005. godine. Naravno da podržava njegovu predsjedničku kampanju i želi mu biti potpora na svakom koraku, a čim se našla pod povećalom javnosti, počele su isplivavati neke stvari iz njezine prošlosti koje možda ne pristoje Prvoj dami. Jedna od njih je svakako i fotografiranje za časopis GQ, koje je odradila davne 2000. godine i to u Trumpovom privatnom Boeingu 747!

melania 1

Bome, mora se priznati kako danas 45-godišnja Melanie izaziva itekako mnogo uzdaha i slinjenja te nam je sasvim jasno zašto je stari perverznjak Donald pokleknuo pod njenim čarima. Hoće li njoj i njezinom mužiću takva prošlost pomoći ili odmoći vidjeti ćemo u narednih nekoliko mjeseci, a pravi će show nastati tek kada (tojest ako) postane predsjednikova žena!

TAGOVIbijela kuća donald trump ljepotica manekenka melania knauss melania trump predsjednik prva dama SAD sex top model

Komentiraj