Lifestyle

Opasni namještaj

Aside Banners

Dramatična priča čovjeka kojem su jaja zapela u IKEA stolici

IKEA slovi kao najpopularniji proizvođač namještaja na svijetu, tako da ne čudi kako se ovakve priče moraju dogoditi kad-tad!

Piše , Objavljeno

Namještaj može biti itekako opasan, a u to su se uvjerili i u popularnoj IKEA-i, koja je tijekom godina često morala uklanjati određene asortimane iz svoje ponude zbog nezgoda koje su izravno ili neizravno uzrokovale. Možda bi takva sudbina mogla snaći i njihovu Marrius stolicu, nakon što je 45-godišnji Norvežanin Claus Jørstad na njihovom Facebook profilu objavio horor priču o svom iskustvu s ovim vrlo jednostavnim četvronožnim komadom namještaja bez naslona i sa hrpom rupa na sjedalu.

ikea

On je naime stavio stolicu u tuš kabinu i sjeo na nju, prepustivši se ugodnom zaparenom tuširanju, kada je odjednom primjetio kako je… zapeo! Točnije, njegovi testisi su se nekako provukli kroz rupice na sjedalu, a topla voda i para su uzrokovali da se oni prošire i onemoguće svom vlasniku da ih izvuče van. “Sjedio sam tako i kada sam skužio nezgodu, sagnuo sam se da vidim koji se k… događa, da bih shvatio kako su mi jaja zapela. Nakon nekog vremena je voda postala hladna sama od sebe. Počeo sam se smrzavati. Voda je postala stvarno hladna. Hladnija od osmijeha moje punice kada sam se ženio njenom kćerkom.” Tako je svoju priču završio Jørstad, napominjući kako je na kraju ipak uspio izvući svoje obiteljske dragulje.

ikea 3

IKEA očito ima smisla za humor, jer mu je odgovorila sljedeće: “Hej, Claus. Predlažemo ti da ukloniš stolicu iz tuša… a ako ju odlučiš zadržati u tušu, pobrini se da si prikladno odjeven za svoju iduću morsku avanturu.” Predložili su mu i da ju koristi kao stalak za cvijeće (naravno, ubacili su link jedne iz svog asortimana), a on je odgovorio kako ju sada koristi na isti način, ali prije toga sjedne na ručnik. Također, Norvežanin kao Norvežanin, nije tražio nikakav povrat love ili kompenzaciju, već je jednostavno upitao dolazi li njegova očito omiljena stolica u žutoj boji?! Hmh… smrdi na jako dobar marketing!

TAGOVIhoror IKEA; stolica jaja marrius muda norveška priča testisi

Komentiraj