Lifestyle

Nova moda na pomolu

Aside Banners

E-cigarete su stvar prošlosti, sva cool ekipa sada duva E-jointove

Piše , Objavljeno

Nekako smo i očekivali da će uskoro netko (čitaj, Nizozemci) smisliti način kako spojiti E-cigarete i marihuanu, a sada se to napokon i dogodilo!

enjoint

Iako smo mi više za ove klasične “smotaj malo fine zelenjave u rizlu i zapali k’o čovjek” pristupe uživanju u blagodatima čudnovate marihuane, ne treba se bojati tehnološkog napretka i mogućnosti koje on donosi. A što jest, jest… uvlačenje dima bilo koje vrste u pluća sigurno ne može biti dobro, koliko god se zagovarala neka pozitivna medicinska svojstva razno raznog bilja. Eto, prije par smo godina tako dobili i prve E-cigarete, elektroničke vaporizatore koji su pušačima obećavali blagodati uživanja u svom omiljenom hobiju, bez svih opasnosti koje on donosi za zdravlje. Od onda se situacija podosta promijenila, pa tako danas ima mnogo oprečnih stavova oko E-cigareta, što se definitivno odrazilo i na njihovu prodaju. Neki bi rekli da je taj proizvod na samrti, što znači da je vrijeme za njegovu zamjenu!

Untitled

Predstavljamo stoga E-Njoint (prilično nezgrapna igra riječi i guranje fraze “enjoy” u sve to), prvi elektronički joint na tržištu, kojega proizvodi nizozemska tvrtka BV. Radi se o manje-više klasičnom vaporizatoru dizajniranom kao standardni joint, a kako ne bi bilo nikakve zabune oko toga što pušite, na vrhu se nalazi maleni, svjetleći znak zelenog lista marihuane. Na tržištu se trenutno nudi čak šest različitih voćnih okusa, a jedna od mogućnosti jest i nabavka E-Njointa bez THC-a, nikotina i duhana, što će reći da pušite (doslovno i figurativno) običnu paru s umjetnim okusima, biljnim glicerinom i propilen-glikolom. Mmmmm, baš ono što očekujemo od vutre!

E-Njoint – promo video:

Osim takvih, nepunjivih i potpuno legalnih E-Njoint patrona, koje u boljim klubovima i kafićima diljem Europe možete nabaviti već za 60-ak kuna po komadu, postoji i opcija da si sami punite svoj elektronički joint, pa tako unutra možete nagruvati svašta, od kanabisovog ulja do smrvljene zelenjave. Ekipa iz BV-a se kune da je E-Njoint sasvim siguran proizvod i da pomaže u situacijama kada nije primjereno zapaliti veliku “dimnu baklju”, te nadodaju: “Dok god ne smetate drugim ljudima i nalazite se unutar legalnih granica, sve je u redu. Svatko bi se trebao osjećati dobro, jer ono što radimo nije zločin!” Sudeći po našim zakonima, ne bismo se složili, ali ajde, možda u skorijoj budućnosti i mi budemo u prilici “zapaliti” ovo čudo…

TAGOVIe-cigareta e-joint e-njoint joint marihuana trava vutra

Komentiraj