Lifestyle

Moraš biti baš kreten

Aside Banners

Ekipa na Twitteru je poludjela za “Huh Challengeom”, definitivno najiritantnijim izazovom do sada

U moru svakojakih izazova na društvenim mrežama, Huh Challenge se ističe svojom iritantošću i činjenicom da je jednostavno vrijeđanje drugih ljudi.

Piše , Objavljeno

Možemo priznati kako je srednja škola svima jedno od najbitnijih iskustava u životu i svakako jedno od onih koje definiraju sve ono što mi kasnije jesmo. Na kraju krajeva, radi se o periodu sazrijevanja i pronalaska samoga sebe, a taj proces može biti ugodan ili neugodan, što uvelike ovisi o tome kakva je okolina. I dok je kod nas to relativno ugodno iskustvo (hmh… barem se nadamo!), Ameri su poznati po tome što njihove srednje škole imaju vrlo jasnu i ponekad iznimno brutalnu klasnu segregaciju, a klinci znaju biti uistinu neugodni prema svojim kolegama koji su na neki način drugačiji. Kako to očigledno nije dovoljno, sada su smislili i izazov za društvene mreže koji se doslovno sastoji od ekipe koja se snima dok iritantnim infantilnim glasom vrijeđa svoje školske kolege i na kraj svake uvrede doda revajući “huuuuuuuuuuh” zvuk. Po tome je izazov i dobio ime Huh Challenge, a evo neki od najpraćenijih primjera.

Vjeruje se kako je prvi video bio rodonačelnik ovog trenda, koji je za sada ograničen isključivo na Twitter. Ekipa koja kuri ne bira sredstva pa su teme vezane uz svaki aspekt nečije psiho-fizičke osobnosti, od izgleda i odjevnih kombinacija pa sve do seksualnih preferencija i “vanškolskih aktivnosti“. Iako je većina fora čisti idiotizam na koje ekipa ostaje ravnodušna (i zbunjena), tu i tamo neki od ovih kretena pogode žicu, pa se na jadnim klincima vidi kako im nije svejedno što se ovako javno spominju stvari kojih se možda srame i definitivno ne žele da ih gledaju tisuće ljudi na internetu. Ali eto, Huh Challenge je tu i kao u slučaju svakog sličnog trenda, jednostavno ćemo morati sačekati da ga se klinci zasite… ili da na repertoar dođe nešto još iritantnije!

TAGOVIbrutalno društene mreže huh challenge izazov srednja škola twitter vrijeđanje

Komentiraj