Lifestyle

Epopeja o govnetu

Aside Banners

Epska priča o ljepotici i njezinom sranju na romantičnom spoju

Piše , Objavljeno

Svatko od nas ima barem jednu horor priču s obavljanjem velike nužde, ali rijetko tko ju se usudi staviti na internet. Pogotovo kada je ovako sramotna!

makela

Kada te stisne, stisne! Možeš ili trpiti i savijati se od boli i grčeva pokušavajući zadržati tu smeđu bombicu u guzici dok ti se grašci znoja slijevaju niz čelo ili naći najbliži WC, rupu, polje ili grm i istovariti se kao čovjek, bez obzira na sve ono što društvo smatra pristojnim. Da, svi smo mi proživjeli barem jednu takvu situaciju, ako ništa drugo onda barem neko mahnito uletavanje u prvu birtiju, naručivanje mineralne koju nećeš niti pipnuti i trčanje do zahodske školjke. I to smo uglavnom zadržali za sebe.

E pa neki imaju potrebu ovakve doživljaje podijeliti sa svijetom, a jedna od njih je i prelijepa Makela iz Toronta, koja je otišla na spoj s likom kojeg je upoznala u trgovini. Nakon romantične večere, otišli su u njegov stan (tako se to radi u Kanadi!), a ono što se dogodilo nakon toga je u tančine opisala na svom Twitter profilu. Priča je vrlo brzo postala viralni hit, a nakon što ju pročitate, biti će vam jasno i zašto!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eh da Makela, jednom kada je drek vani, ne možeš ga više vratiti unutra. Ne moraš se brinuti kako će te muškarci izbjegavati nakon ove priče, ali svejedno neke stvari treba zadržati za sebe. Nije baš damski pričati o svojim izmetnim eskapadama, zar ne?

TAGOVIdrek izmet ljepotica nužda priča spoj sranje twitter wc

Komentiraj