Lifestyle

I like big butts...

Aside Banners

Europa na udaru novog trenda: Svi žele veće guzice, a najlakše rješenje je plastična operacija

Piše , Objavljeno

Krajem prošlog stoljeća gotovo su sve žene željele veće sise, a mnoge se odlučile na povećanje plastičnom operacijom. Moda se promijenila, a najveći su hit sada velike guzice!

guzaPrije svega, red je da ironičnim tonom zahvalimo Jennifer Lopez, Nicki Minaj, Iggy Azalei i Kim Kardashian (pogotovo Kim Kardashian) što su u svega 10 godina uspjele gotovo svakoj ženi s normalnom guzicom podsvjesno usaditi želju za velikom tresućom prdom jer eto, to je sada in pa bi svi valjda trebali izgledati isto. Naravno, pošto su takve stražnjice prava rijetkost (mislimo na lijepe velike guze, a ne nedefiniranu masu), a bjelkinje su na tom području uglavnom i prilično deficitarne, jasno je kako upravo ova demografska skupina i najviše želi ono što ne može imati. Pošto tjelovježba nikako ne dolazi u obzir (haloooo, pa tko ima vremena za to?!), najlakše je rješenje plastična operacija.

>> Provjeri još… FOTO: Vrhunske guze za ove hladne dane

>> FOTO: Ovo su najbolje guze na Internetu!

I dok je u SAD-u i Južnoj Americi već neko vrijeme jedan od najunosnijih poslova upravo ugradnja implantanata u stražnjicu, ovaj trend tek sada dolazi u Europu, a glavne su meke tog biznisa London i Pariz. Iako postoji nekoliko različitih metoda, uglavnom se koristi kombinacija liposukcije trbuha, bedara i leđa nakon koje slijedi pročišćavanje masti i njeno vraćanje u guzicu. Pošto je ta mast organska, nakon nekog vremena će ju tijelo apsorbirati (pogotovo ako pacijent voli dijete, što, kako već znamo, nije nikakva novost kod žena) pa možda i nije previše pametno potrošiti 8-12 tisuća dolara na ovakav zahvat. Ipak, neke su dame toliko očajne i željne muške pažnje da su spremne i na ovakve poteze kako bi upecale kakvog tipa. Kao što smo već rekli, hvala ti Kim Kardashian!

kim

Daleko gora metoda je stavljanje silikonskih implantata u guzu koji se ugrađuju ispod sloja mišića, a cijeli je zahvat dosta opasan, krvav i bolan te ostavlja poprilično veliku šansu za infekcijom. A ako ste mislili da se šalimo za ono s Kardashiankom, dovoljno je reći kako je kao glavni motiv za čak 45% ovakvih zahvata želja za “Kiminim tijelom“. Je li ovo uistinu potrebno i opravdano ako se žene nakon takve operacije osjećaju zadovoljne nije na nama da sudimo, ali ako vam je jedina želja da imate tijelo neke netalentirane Amerikanke koja je postala slavna zbog svojih sposobnosti oralnog zadovoljavanja… razmislite ponovno!

I za kraj vam donosimo još malo veselja…

FOTO: Kolekcija predivnih tetoviranih guza

FOTO: Ultimativna kolekcija skakutavih guza

TAGOVIguza guzica implantat kim kardashian plastična operacija seksi stražnjica

Komentiraj