Lifestyle

Jesam li ugasila plin?

Aside Banners

Evo o čemu žene razmišljaju tijekom dosadnog i nezanimljivog seksa

Koliko god mi voljeli vjerovati kako smo ljubavnici takve klase da sam ulazak kopljem u zmajevu pećinu dovodi žene do kozmičke ekstaze, istina je da one vjerojatnije razmišljaju o heklanju i tome što će sutra jesti za ručak.

Piše , Objavljeno

Ne znamo je li to istina ili nije, ali ženama navodno svaki seks nije vrhunski i vrlo se često znaju dosađivati dok neka panjina gura svoju grančicu u njihov vrijedni poštanski sandučić. Da, nevjerojatno je uopće pomisliti da se to uistinu događa, ali izgleda kako i žene imaju neke kriterije. One će se ponekad praviti da uživaju kako ne bi pljunule na jako krhki muški ego, ali će u sebi razmišljati o apsolutno svemu drugome što nije sam seks i čekati da se mrcina istovari pa da mu mogu slagati kako je “bilo fenomenalno” i vratiti se nečemu mnogo zanimljivijem, poput zurenja u zid. A o čemu to žene razmišljaju tijekom dosadnog i nezanimljivog seksa otkriva ovih 10 istinitih svjedočanstava sa Whispera. Dečki, pozor!

sex 1 sex 2 sex 3 sex 4 sex 5 sex 6 sex 7 sex 8 sex 9 sex 10

Hmh, ovo ne samo da je zabrinjavajuće, nego je gotovo pa krizno. Ako su im hrana, mrtva rodbina i nasumične stvari po sobi važnije od nas, čemu se uopće truditi. Možda rješenje jednostavno nisu takve nezahvalne djevojke? Možda je rješenje kao i uvijek uzeti stvar u svoje ruke?

TAGOVIdosada dosadni seks nezanimljivo razmišljanje seks žene

Komentiraj