Lifestyle

Sve se može, kad se mali slože

Evo par dobrih savjeta kako imati kvalitetan seksualni život s malenim penisom

Nije čovjek kriv ako ima malenog pimpeka, ali to ne znači kako on i njegova partnerica moraju imati loš seksualni život. Samo se treba poslužiti s par trikova...

Piše , Objavljeno

Kako postoje male guze i male sise, tako postoje i maleni penisi. Nije to nikakva sramota i nešto zbog čega bi momci trebali raditi preveliku dramu, ali znamo kako je upravo koplje jedan od glavnih ponosa svakog muškaraca i kako većina cura ipak traži batinu, a ne štapić za uši. Na svu sreću, još uvijek postoje djevojke koje se ne opterećuju takvim stvarima i koje gledaju malo dalje od veličine penisa te su se spremne potruditi da u njihovoj vezi sve štima, počevši sa seksom. Nije o takvim stvarima lagano razgovarati sa svojim partnerom, prijateljicama ili roditeljima, pa je najbolje savjet potražiti na internetu!

[Small dick] My [19F] bf [19M] has a small dick. How do we go about having better sex? from sex

Njen momak dakle pakira nešto više od 10 centimetara u gaćama i to im predstavlja određeni problem jer ga je dosta teško ugurati unutra, a i kada uđe, vrlo često ispada van. No curka stvarno želi da njezina veza upali, a internet je ovaj put pokazao kako je više od prljave baruštine iz koje se čuje samo kreket žaba sarkastuča. Ona gore, seksualna pomagala, doggy, jastuk ispod trbuha… momci s malim momcima, zapisujte!

Eto momci i djevojke, nije kraj svijeta i sve se nekako može riješiti uz malo truda i volje. Kad ti život da maloga pimpeka, nabij mu ga što dublje… sigurno će ga osjetiti!

TAGOVIljubav maleni penis penis pozicija seks seksualna pozicija

Komentiraj