Lifestyle

Dvojni standardi

Aside Banners

Evo što muškarci stvarno misle o ženama koje su s njima spavale odmah na prvom spoju

Piše , Objavljeno

Sex je i dalje poprilično velika tabu tema, pogotovo kod žena koje otvorenije izražavaju svoju seksualnost. A što dečki stvarno misle o curama koje “daju na prvom spoju”?

sex 1Nećemo se lagati: i dalje živimo u svijetu u kojem se na cure koje su spavale s mnogo muškaraca gleda poprijeko, dok se muškarce za istu stvar smatra facama i pastusima. Ovakva dvoličnost se pokušava iskorijeniti sve žešćom emancipacijom, ali to je proces koji će vjerojatno trajati još generacijama. Posebno je sklisko kada se govori o seksu na prvom spoju, gdje žene ponovno izvlače deblji kraj i ne stoje najbolje ako “odmah daju“. Reddit korisnik kmhwho je zato na toj stranici postavio vrlo zanimljivo pitanje: “Muškarci – koliko vas ima uistinu negativno mišljenje o ženi samo zato jer spavala s vama već na prvom spoju?“. Evo nekih od najzanimljvijih odgovora.

Ekipa koja na ovo gleda negativno:

neg 1 neg 2 neg 9 neg 8 neg 7 neg 6 neg 5 neg 4 neg 3

Ekipa koja na ovo gleda pozitivno:

pro 11 pro 1 pro 2 pro 3 pro 4 pro 5 pro 6 pro 7 pro 8 pro 9 pro 10

Jasno je kako i dalje postoji vrlo ozbiljna podjela između onih koji podržavaju i onih koji ne podržavaju seks na prvom spoju, ali kako svatko od nas ima svoja vlastita moralna načela i ne želi tako lako odstupiti od njih, ne bi bilo u redu stajati na ičiju stranu. Jedino što možemo jest nadati se da će doći dan kada ćemo na seksualnost gledati kao jednako pravo oba spola i kada razlika između muškaraca i žena po tom pitanju više neće biti.

TAGOVImoral muškarci pitanje seks seks na prvom spoju sex žene

Komentiraj