Lifestyle

audi

Aside Banners

Evo što se dogodi kad cura iz Hrvatske ode u Beograd na djevojačku, uđe liku u Audi, a prije toga skine prsten… FOTO

Piše , Objavljeno

Ništa nije predaleko za dobru zabavu – pa tako ni Beograd. Zlatna mladež, zlatni sredovječni ljudi, zlatne djevojke (znaš tu seriju s bakama? ma znaš) – svi potežu do Beograda u potrazi za kvalitetnim noćnim životom, a potraga u većini slučajeva urodi plodom.

Jedna Zagrepčanka se odlučila na isti potez, ovaj put u pitanju nije bio običan izlazak već Djevojačka večer (čitaj: običan izlazak s puno vikanja i ispijanja pića kroz slamke u obliku penisa).

Ova mlada dama vjerojatno nije planirala ovakav završetak provoda. Vikend je završio, a ona se javila konobaru s jednom čudnovatom porukom.

“Prošlu subotu smo prijateljica i ja bili na djevojačkoj u vašem klubu… Iz Zagreba smo inače… Izgubila sam zaručnički prsten… Jeste slučajno ga našli naknadno? Puno bi mi značilo”

Konobar, empatičan kao svaki pravi Balkanjeros, je odgovorio da ništa, nažalost, nije nađeno.

Znamo da smo naslovom spoilali rasplet situacije, ali za sve one koji vjeruju u dobro u ljudima – ne, prsten nije izgubila dok je prala ruke u kupaonici već pri druženju s jednim momkom, visokim i crnim. Naravno. (Znači nije Josip Katalenić)

“Malo mi je neugodno, ali šta da radim… moram pitati… On je iz Beograda, visok, crn, ima oko 35 godina, vozi sivog audia… Poznavao je konobare i dosta ekipe unutra, ako ga znate slučajno dajte mu moj broj… Plizzz… Prsten i još par stvari su mi ostali kod njega u autu… falaaa”.

Screenshot poruke je objavljen na Instagram profilu negujmosrbski, a nema potrebe pričati o lavini reakcija ispod slike. Slika je počašćena opisom: “Opće je poznato da se ‘susjede’ znaju ponašati razuzdano u Beogradu. Naš savjet: Provjeri da ti prsten nije ostao na njegovom mjenjaču. Kaj ne?”

Ovo “Kaj ne?” na kraju nas je dokrajčilo. Fantastično.

Je li se provod pretvorio u sprovod? Ne znamo. Niti želimo znati, ali neki ljudi ne zaslužuju ljubav.

I tako… Tko će odsad pustiti zaručnicu u Beograd ikad više?

Foto: Ilustracija, Tulumarka.com

TAGOVIbeograd party tulumarka zabave zagreb

Komentiraj