Lifestyle

Kakav kul kit

Aside Banners

Evo što se dogodi kada te multimilijarder uhvati da spavaš na poslu

Nije nimalo ugodno kada te šef uhvati da drijemaš na poslu. No što kada je taj šef jedan od najbogatijih ljudi na planeti?

Piše , Objavljeno

Osnivač Virgin Airlinesa i hrpetine drugih bitnih tvrtki, multimilijarder i filantrop su samo neki od epiteta kojima bismo mogli počastiti Richarda Bransona, ali jedan od najzanimljivijih jest da ga svi njegovi zaposlenici i kolege smatraju jednim jako cool šefom. Štoviše, njegov ležeran stil i stav te zalaganje za prava svih svojih radnika da posao obavljaju u normalnim i stimulativnim uvjetima je nadaleko poznato, ali svejedno ga je zanimljivo vidjeti da reagira na neke nesvakidašnje situacije. Poput primjerice one kada je banuo u prostore Virgin Australie te tamo zatekao stjuarda kako milo drijema na kauču.

branson

Kasnije je Branson na svom blogu napisao sljedeće: “Svratio sam u ured u zračnoj luci da pozdravim ekipu i provjerim kako se tamo radi. Ovaj tip nije bio pretjerano raspoložen za išta – ulovio sam ga da spava na poslu! Wow, al’ se šokirao kada sam ga probudio. Sigurno je mislio da sanja jer je odmah nastavio spavati. Ali ruku na srce, bio je na čekanju i lovio malo toliko potrebnog odmora.” Eto, Branson kuži kako svi zaposlenici moraju uloviti barem koju minutu sna, pogotovo kada lete i po 24 sata bez prestanka i zato bismo svi voljeli raditi za njega. Istina, potrudili bismo se da nas baš ne ulovi u ćorki, ali eto… nisu svi savršeni!

TAGOVIlegenda richard branson smiješno spavanje na poslu virgin zaposlenik

Komentiraj