Lifestyle

Nikada nije kao u snovima

Aside Banners

Evo zašto se ovog ljeta ne biste trebali seksati u moru ili bazenu

Ima nešto u gotovo potpuno golim ljudskim tijelima uronjenima u vodu što u svima nama izaziva navalu hormona, ali možda bi bilo bolje stišati strasti.

Piše , Objavljeno

Lito ide mala, što znači da nam dolazi omiljeno doba godine. Jest da smo toliko sjebali klimu da ćemo vjerojatno proživljavati paklene toplotne udare, ubojitu tuču i snijeg i to sve u roku od 24 sata, ali kao da je bitno… more, koktelčići i komadi u trokutićima koji jedva pokrivaju bradavice, školjkice, breskvice i sve ostalo! A i djevojke će moći uživati u dlakavim pivskim trbusima i supijanim seljačkim uletima tako da… svatko je na dobitku! No, pravi će dobitnici zapravo biti samo oni koji će svoje brijanje po moru (ili barem na nekom lokalnom bazenu/kupalištu/jezeru/rijeki/šljunčari) začiniti seksom u vodi, toj jednoj od najvećih maštarija svakog muškarca, a vjerujemo u poneke žene.

I dok ste vi u mislima već otplovili na to mitsko mjesto gdje vodeno prcanje nije igra koju si igrao kao klinac već nešto što će te uistinu učiniti legendom, na nama je da vam bacimo par šamarčina zbog kojih biste mogli dva puta razmisliti je li namakanje i umakanje u vodi uistinu najpametnija stvar koju možete učiniti. Prije svega, prljavo je. I to ne ono “gurni mi prst u guzu” prljavo, nego stvarno prljavo. Bakterije, gljivice i ostali paraziti uživaju u bilo kakvoj vodi, a poseban im je užitak topli jacuzzi ili sličan rasadnik gamadi. Iako bi bazeni trebali biti sigurni, vrlo je velika vjerojatnost da kloriranje nije provedeno kako spada pa se s vama seksa i omanja kolonija boleština zbog kojih ćete patiti cijelu jesen, a možda i duže!

sex 2

Također, valja reći kako su kondomi u vodi korisni otprilike kao kabanica usred tornada. Jest da će pružiti osnovnu zaštitu, ali rizik da ćete svejedno ostati bez glave je poprilično velik. Voda (pogotovo klorirana) smanjuje njihovu efikasnost i zaštitu, a veća je mogućnost i da će pasti tijekom seksa ili puknuti uslijed frikcije. A kada smo već kod frikcije, suprotno onome što bi nam možda bilo logično, ona je daleko veća u vodi nego na suhom. Ne samo da je teže “udarati” kada si pod vodom, već ta ista voda ispire sve one prirodne tekućine (pogotovo ženske) koje olakšavaju uklizivanje i isklizavanje, pa seks vrlo brzo postaje kao struganje drot kefom. Ali ako zanemarimo sve ovo, možda baš vama seks u vodi bude izvrsan. Sigurni smo da neće biti, ali ono… možda!

TAGOVIljeto more opasnosti plaža rizik seks seks u vodi spolne bolesti

Komentiraj