Lifestyle

Crveni lunić

Aside Banners

Ferrari otvara ogromni zabavni park u SAD-u, a jedan se gradi i u našem “susjedstvu”

Piše , Objavljeno

Kada bismo mogli birati neku marku automobila koja zavrijeđuje svoj zabavni park, to bi svakako bio Ferrari. Na sreću, znaju to i u Ferrariju!

ferrari 2

Jeste li ikada maštali o tome kako je voziti Ferrarijev bolid Formule 1 ili neki od njihovih kultnih cestovnih jurilica dok vas G sila nabija u sjedalo, kosa vijori na vjetru, a zgodna plavuša na suvozačkom sjedalu skida grudnjak jer jednostavno ne može podnijeti koliko ste cool? Osim ako nemate neku opaku lovicu, sanjajte i dalje ili potrošite džeparac u jednom od nadolazećih velikih Ferrari zabavnih parkova.

Jedan je već otvoren i to 2010. godine u Abu Dhabiju te je 2015. godine proglašen najboljom turističkom atrakcijom Bliskog Istoka, a još se dva grade dok ovo pišemo: jedan u unutrašnjosti Kine, a drugi tu u komšiluku, u Španjolskoj (pored Barcelone). Sada su u Ferrariju objavili kako namjeravaju izgraditi još jedan centar i to u SAD-u, na za sada nepoznatoj lokaciji.

ferrari 1

Oni koji su spremni pljunuti lovu za upad u Ferrari Land na žalost neće dobiti priliku nagaziti neki od njihovih legendarnih automobila (iako sumnjamo da se i to ne može ostvariti uz neku masnu nadoplatu), ali će zato moći uživati u vožnjama roller coasterima, kartingu, virtualnim utrkama, izložbama, performansima i hrpi prepoznatljive crvene boje i propetih konjića. Isplati li se? Pa pošto ljudi daju poprilično veliku paricu za gledanje nabrijanih autića koji se voze u krug, sumnjamo kako će ovaj veliki lunapark zjapiti prazan!

TAGOVIautomobil bolid ferrari ferrari land formula 1 karting roller coaster zabavni park

Komentiraj