Lifestyle

Jednostavno kupi bicikl!

Aside Banners

Fitness studio sa sobnim biciklima unutar autobusa je najbesmisleniji koncept ikada

Volite voziti bicikl, želite odraditi svakodnevnu tjelovježbu i vaše je prijevozno sredstvo izbora autobus, a želite sve to spojiti u jedan veliki ćušpajz? Nemojte, jer je to najgluplja ideja koju smo ikada čuli!

Piše , Objavljeno

Iako se radi o sasvim novom konceptu, autobusi opremljeni sobnim biciklima su se istog trena popeli na sam vrh naše liste najbesmislenijih i najglupljih ideja koje je čovječanstvo porodilo, odmah do demokracije i snifanja benzina. Ipak, britanska tvrtka 1Rebel namjerava provesti svoju ideju u stvarnost i adaptirati nekoliko običnih autobusa u sasvim neobične fitness studije, koji bi u isto vrijeme bili prijevozno sredstvo za radnike na putu za posao te mjesto na kojem mogu obaviti svoju jutarnju/dnevnu tjelovježbu. Stvarno?!

autobus 2 autobus 3

Ovakav bi autobus (ili više njih) vozili najprometnijim londonskim rutama, a sama bi vožnja trajala nekih 45 minuta i završavala u 1Rebel studiju u centru britanske metropole. Tamo bi se sudionici imali priliku otuširati i popiti smoothie prije posla, a sve bi to plaćali između 12 i 15 funti mjesečno, što je, priznajemo, prilično jeftino. Naravno, jeftinije, zdravije i svakako korisnije jest jednostavno kupiti bicikl i odvesti se na posao s njim, ali pošto je London poznat po svom poprilično neugodnom vremenu, možda se fitness autobus ipak ne čini tako lošom idejom? Ne, ipak ostajemo pri svojem prvom instinktu neprihvaćanja ovakve ludorije!

TAGOVIautobus fitness london sobni bicikl tjelovježba

Komentiraj