Lifestyle

Hedonizam na najjače

Aside Banners

Floyd Mayweather ima osobnu kuharicu koju plaća soma dolara po obroku!

Piše , Objavljeno

Najplaćeniji sportaš današnjice pokušava svoje milijune iskoristiti na najbolji mogući, a to znači i vjerojatno najbolju klopu koju novac može kupiti!

Boksački meč stoljeća između Floyda Mayweathera i Mannya Pacquia održat će se 2. svibnja ove godine, a obojica se sportaša već sada intenzivno pripremaju za preuzimanje titule najvećeg od najvećih. I dok Manny roka po filipinskim prašumama u Fedor stilu, Mayweather uživa u svemu onome što stotine milijuna dolara na bankovnom računu i život u SAD-u nude. Težak je to ‘lebac sastavljen od žestokih i napornih treninga, kupovine odjeće i obuće u najelitnijim dućanima, uživanja na bazenu i noćne zabave s najljepšim guzama i sisama Las Vegasa, a nikako ne bi smio zaboraviti na prehranu. Čovjek koji se sprema za takvu borbu mora jesti puno i kvalitetno, a kada za nekoliko rundi šaketanja dobiješ 120 milijuna dolara (koliko navodno dobiva za fajt s Mannyem), to si možeš i moraš priuštiti!

floyd 1 floyd 2 floyd 3

Upravo je zato Floyd unajmio osobnu kuharicu, Chef Q, koja osim što je prilično zgodna (tko se hoće kladiti jel ostala “nevina” od kada radi za njega?) i jako dobro kuha, očigledno zna i naplatiti svoj rad. Naime, Mayweather joj plaća čak 1 000 dolara (oko 7 tisuća kuna) za svaki obrok koji mu pripremi, a ako računamo da se radi o klasična tri obroka dnevno (iako vjerojatno ima i barem 3-4 međuoobroka, ali teško je reći broji li se i to), sve zajedno izađe barem 20 tisuća kuna! Iako je cilj ove financijske olakšice pripremiti se za meč na najbolji mogući način, već se sada priča kako će Chef Q s Mayweatherom ostati do kraja njegova života… ili barem dok ne spizdi sve pare! No otom-potom, evo kako izgleda jedan sasvim običan dan u životu šampiona.

Doručak: vafli s hikori orasima, najmekša jaja svih vremena, tacosi s jajima i slaninom ili odrezak s jajimafloyd 4 floyd 5 floyd 6 floyd 19Ručak: jastog, tacosi punjeni puretinom i puding od kruha

floyd 8 floyd 9 floyd 10Večera: salata sa škampima, filet mignon, jastog ili pileća prsa omotana slaninom

floyd 12 floyd 13 floyd 14 floyd 15 floyd 16Desert: puding od banane i domaći keksifloyd 17 floyd 18A da ne bi sve to radili na prazan želudac, treba malo i raditi i uživati!

floyd 11

floyd 7

TAGOVIboks boksač chef q floyd mayweather hedonizam osobni kuhar sportaš život na visokoj nozi

Komentiraj