Lifestyle

Peti jahač apokalipse

Aside Banners

Nakon ovog izuma nećete se moći obraniti od seksi guza: Selfie je mrtav, živio belfie!

Piše , Objavljeno

U moru totalno nebuloznih i nepotrebnih proizvoda Belfie stick bez imalo sumnje spada u sam vrh ponude, ali svaka čast onome tko ga je smislio!

belfie

Kada se govori o društvenim mrežama i malo lakopernijim medijima, 2014. godinu su obilježile dvije pojave: uskrsnuće velikih guzica i dominacija selfieja. Na ovo prvo nemamo nikakvih zamjerki (iako, već postaju malo naporni s forsanjem stražnjih nemani), ali od selfieja nam je već stvarno muka… ok, kužimo, imaš smartphone i posjeduješ sposobnost stiskanja okruglog crvenog znakića dok simultano radiš kretenske face, ali ako se ne radi o nekakvom seksi komadu koji se ne srami pokazati i malo svog oskudno odjevenog tijela, ne zanima nas! Ekipa s On-a, društvene mreže specijalizirane za selfije (da, očigledno i to postoji), ipak nije spremna tako olako prekrižiti samofotke pa su ih odlučili spojiti s već spomenutim porastom guzicoljublja.

>> Provjeri još… Zamamne, seksi guze svuda su oko nas!

Predstavljamo vam Belfie stick, posebno dizajnirani držač mobitela prilagođen okidanju selfieja stražnjice (ili leđa, ali znamo kako im to nije glavna meta), već neko vrijeme znanom kao belfie! Ova je aparatura slična klasičnom selfie sticku, ali sadrži savitljivi produžetak koji doseže taman do traženog područja, a na vama je jedino da stisnete dugme i podijelite svoju stražnjicu s ostatkom svijeta. Ako ste mislili kako se radi o nekakvoj budalaštini za dva peneza, varate se, jer ćete Belfie stick morati platiti prilično paprenih 80 dolara (oko 500 kuna).

selfie

Možda smo se na prvu vijest o ovom proizvodu slatko nasmijali gluparijama koje se plasiraju na tržište, moramo priznati kako se ipak radi o genijalnom kreativno-poduzetničkom potezu. Sigurno se neće prodavati kao novi iPhone, ali naći će se dovoljno kupaca. Pročitajte samo što kažu neke od zadovoljnih mušterija!

Više nikada ne moram slikati fotke u kupaonici. Ne mogu pobrojati koliko mi je puta iPhone ispao dok sam se slikala. Obožavam ga! Hvala bogu da su izumili belfiestick!” – Lauren, Los Angeles, cura koja je napokon preskočila najveću prepreku u svom životu i shvatila kako je posljednjih 8 godina provedenih u naslikavanju po toaletima i kupaonicama bilo totalno uzaludno.

Moji su čučnjevi pod kontrolom od kada svaki dan okidam belfije jer tako mogu pratiti svoj napredak! Totalno sam zaljubljen u ovaj proizvod, a i moja se djevojka slaže da totalno rastura!” – Marcos, Miami, mladić koji još uvijek misli da nekoga zavarava spominjanjem svoje fiktivne djevojke. Ajde Marcos ne seri, niti jedna žena ne bi mogla trpjeti lika koji okida belfije svoje guzice… takvo nešto jednostavno ne postoji!

guza-10

Ne mogu vjerovati da su izumili to, ovo je ludnica! Svi se pate pokušavajući držati svoje mobitele i okinuti savršenu fotku pod pravim kutem. Sagni se, okini fotku i to je to! Belfiestick rula!” – Ellen, Lansing, borac za prava selfie ovisnika koja uistinu smatra kako je najveći problem današnjeg društva nemogućnost ljudi da okine savršenu fotku svoje stražnjice.

belfie 1

I bome je u pravu! Džabe nam sve te tehnologije, znanstvena otkrića i napredak društva kada si čovjek u 2015. godini ne može uslikati guzicu kako bog zapovijeda! Dva Belfie sticka, molim…

Pročitaj još…

>> Jako zgodne djevojke u jako kratkim hlačicama

>> FOTO: Ovo su najbolje guze interneta!

TAGOVIbelfie belfie stick društvene mreže fotkanje fotografije On selfie selfie stick slikanje

Komentiraj