Lifestyle

Jednostavno, a briljantno

Aside Banners

Frižider s dispenzerom za vino je izum godine i nitko nas ne može uvjeriti u suprotno!

U nizu izuma i "izuma" koji su toliko očiti da kasnije razbijamo glavu kako ih se mi nismo sjetili, novi je član dispenzer za vino na frižideru.

Piše , Objavljeno

Gotovo svaki moderni frižider (iliti hladnjak, ako ćemo biti ukrućeni) dolazi s dispenzerom za vodu, onim malenim utorom u koju staviš čašu i napuniš ju hladnom vodom, mrvljenim ledom ili velikim kockicama. Sada kada znamo sve što znamo, uistinu nam je teško zamisliti kako se nitko nikada nije sjetio staviti nešto drugo umjesto vode u taj dispenzer, pa ćemo zaključiti kako je mnogima to barem palo na pamet, a neki su takav projekt i učinili. Ipak, Britanka po imenu Clare je jedina koja je po tome postala popularna, a sve moće zahvaliti jednoj Twitter objavi.

Ova je 28-godišnja djevojka nedavno sa dečkom kupila kuću, a kada su useljavali, naravno da su morali nabaviti novi frižider. Uzeli su jedna od onih sa dispenzerom vode, a Clare je odlučila prigrliti ovaj život odrasle osobe u kojem se iznenada našla i učiniti to sa stilom: ispijanjem vina. No, umjesto da to čini kao svaki normalan čovjek, iz boce i s izrazom gađenja i samoprijezira na licu, ona je odlučila naliti vino u dispenzer i piti ga direktno, fino rashlađenog. Tko bi rekao kako će ova sitnica mnogima promijeniti život i gotovo pa revolucionarizirati cijelu kulturu opijanja?!

Brojka retweetova se trenutno kreće oko 70 tisuća, što znači kako je Clare uistinu uspjela “dotaknuti” ljude na poseban način. Ipak, valja istaknuti kako vjerojatno nije pametno rokati vino ili bilo koje drugo piće u te dispenzere jer se ipak radi o skupocjenim i lako pokvarljivim filterima, ali eto… ovakav način opijanja se može iskoristiti za posebne prilike. Poput neke tamo srijede. Ili bilo kojeg dana u siječnju…

TAGOVIalkohol dispenzer za vodu frižider hit hladnjak life hack opijanje revolucija vino viralno

Komentiraj