Lifestyle

Za svakog kralja WC-a

Aside Banners

‘Game of Thrones’ školjka je jedino prijestolje dostojno naše nužde

Piše , Objavljeno

Svaki muškarac sjedanjem na WC školjku barem na trenutak postaje vladar svog kraljevstva, a ta je iluzija još jača ako se radi o Željeznom prijestolju!

game of thronesVeć na prvi pogled možemo biti prilično sigurni kako je Željezno prijestolje iz serije Game of Thrones vjerojatno najneudobnija stolica na svijetu, a tisuće mačeva poraženih neprijatelja i zla kob koja u prokletstvo goni svakoga tko sjedne na nju definitivno ju ne čine našim favoritom za bilo što osim gledanje na televizoru. Ipak, u Westerosu se za guzu na tom tronu već prolilo nekoliko olimpijskih bazena krvi, a i fanovi iz stvarnog svijeta smatraju to prijestolje nečim uistinu posebnim te bi ga vrlo rado voljeli imati u svojoj sobi… ili barem WC-u!

Game of Thrones – Iron Throne toilet:

Malo tko može doživjeti da mu profesionalni rekviziteri i scenski radnici naprave gotovo savršenu repliku Željeznog prijestolja i u njega smjeste WC školjku, ali upravo se to dogodilo Johnu Giovanazziju, vlasniku geek birca u Kaliforniji i zaluđenom obožavatelju književno-televizijskog serijala. U sklopu Breakove web emisije Super-Fan Builds njemu je u lokalu izgrađena grdosija od šperploče koja će sigurno privući masu znatiželjnika, a nije nemoguće niti kako će se ekipa tamo opijati samo kako bi mogla obaviti nuždu. A tko bi ih mogao kriviti? Nakon što strusiš 14 pivi i u pijanom se deliriju strovališ na Željezno prijestolje, ne znajući na koju bi stranu krenuo ispuštati fluide, barem na trenutak možeš postati vladar Sedam kraljevstava i s novom dozom samopouzdanja krenuti dalje kroz život. Samo oprez, vidjeli ste što se dogodilo sa svima koji su sjedili na tom prokletom tronu!

TAGOVIfan Game of Thrones iron throne lokal replika šmokljan wc željezno prijestolje

Komentiraj