Lifestyle

Može nešto drugo tvrdo?

Aside Banners

Gwyneth Paltrow želi da si žene guraju kamenje u vaginu

Gwyneth Paltrow već neko vrijeme naivnim ženama prodaje totalne gluposti koje im ne trebaju, a "njen" novi trend nije nimalo drugačiji.

Piše , Objavljeno

Glumica Gwyneth Paltrow je u pravi trenutak shvatila kako prava lova nije u glumi i kako za slavnu zvijezdu i prvoklasnu ljepoticu kao što je ona postoje mnogo lakši načini da zaradi brdo keša, a njezin projekt Goop, lifestyle newsletter namijenjen prvenstveno ženama, već godinama okreće fine cifre. Radi se o jednoj od najbezobraznijih, ali i najuspješnijih prodaja magle u posljednjih nekoliko godina, koji je tijekom svojeg postojanja promovirao neke uistinu bizarne te prije svega totalno nepotrebne trendove i proizvode za koje su se naivne žene pomamile kao nedojebani mladići za Lidijom Bačić.

Nova fora koju Goop i Gwyneth Paltrow promoviraju su Jade stones iliti Jade eggs, jajoliki komadi poludragog kamenja žada koje bi žene trebale staviti u svoju vaginu i osloboditi njihova “magična svojstva”. Trend je isfurala Goopov lifestyle guru Shiva Rose, a navodno pomažu pri oslobađanju seksualne energije, pojačavaju orgazam i ženstvenost, pospješuju reflekse vagine, sužavaju i toniraju to područje, spriječavaju prolaps maternice i potpomažu kontrolu mjehura, razvijaju chi-puteve cijelog tijela te općenito razbuđuju životnu silu. Drugim riječima, kamen u vagini znači da će žena postati maltene Wonder Woman…

jade

Cijena ovih komadića žada 66 dolara (oko 400 kuna), a sve zalihe su rasprodane u rekordnom roku, iako nema apsolutno nikakvog dokaza da djeluju na išta osim novčanik naivnih žena. Sve se ovo može mnogo učinkovitije postići zdravom prehranom i s malo tjelovježbe, a dovoljno je par puta dnevno obaviti seriju Kegelovih vježbi da se postigne uistinu vidljiv pozitivni rezultat. I to potpuno besplatno. Ali eto, ako Gwyneth kaže da si žene moraju stavljati kamenje u vaginu, valjda se takvi savjeti moraju slušati!

TAGOVIGoop Gwyneth Paltrow jade stones kamen lifestyle vagina žad

Komentiraj