Lifestyle

Mmmm... pakleno!

Aside Banners

Hellboy će punoljetnost proslaviti uz svoje vlastito crveno pivo

Piše , Objavljeno

Jedan od omiljenih stripovskih junaka ove godine slavi svoj 21. rođendan što znači da je, barem po američkim zakonima, i službeno punoljetan te da može piti alkohol… i to svoje pivo!

hellboy 2Hellboya volimo k’o velikog crvenog i lagano nasilnog demonskog brata kojega nikada nismo imali tako da mu iskreno čestitamo 21. rođendan i želimo mu ih još barem toliko. Zli diktatori, zločinci i vojske Pakla neće se pobijediti same! Da, tko bi rekao kako je Mike Mignola prvi Hellboy strip izbacio tamo negdje davne 1994. godine i da nas je toliko dugo uveseljavao, a ne treba zaboraviti niti starog geeka Guillermo del Toroa koji je među prvima prepoznao potencijal dobrog superjunačkog filma te Velikog Crvenog isfurao na veliko platno još tamo 2004. godine. A kada već slavimo tolike obljetnice, proslavit ćemo i tu službenu američku punoljetnost te nazdraviti prvim, pravim i ekskluzivnim Hellboy pivom!

hellboy

Mikro-pivovara Rogue Ales iz Oregona je tako ovim povodom izbacila posebno red ale pivo prigodno nazvano Red Hand of Doom, a sam je Mike Mignola dizajnirao i oslikao etiketu (naravno, uz dopuštenje Dark Horsea). Pivo će se moći kupiti u limitiranoj količini u jednom portlandskom strip shopu, a moći ćete ju naručiti i putem interneta i to na službenoj stranici Rogue Alesa. Cijena još uvijek nije definirana, ali zasigurno neće biti u rangu s klasičnom granatom iz lokalnog dućkasa. Ipak, pravim fanovima to ne bi trebala biti prepreka da popiju koji gutljaj u čast svog omiljenog junaka!

TAGOVIalkohol craft pivo dark horse hellboy mike mignola pivo strip

Komentiraj