Lifestyle

bili džins

Aside Banners

Hoće li Durex dobiti nagradu za WTF potez stoljeća i stvarno izrađivati i traperice uz kondome?

Piše , Objavljeno

Evo, češkamo si glavu čitavo jutro i nikako nam nije jasno zašto bi etablirana tvrtka u jednom polju (kao što je sprječavanje trudnoće i prenošenja spolnih bolesti) odlučila baciti sve svoje žetone u potpuno drugo polje kao što su traperice.

Tako će Durex krenuti u osvajanje tržišta s trapericama – bar tako prenose svjetski mediji. Teško nam je povjerovati, nekako mislimo da je u pitanju viralna kampanja za novi tip kitopokrivala!

Na društvenim mrežama je objavljen potez Durexa iz Indije gdje je poznati bolivudski glumac Ranveer Singh promovirao “najnovije traperice”.

Ambasador Durexa? Nekako smo uvijek mislili da svi glumci sanjaju endorsement za neki teži alkohol ili barem parfem. Ali hej… Valjda je lik seks simbol u Indiji, ako se proširi dojam da seks simbol navlači gumicu, vjerojatno će i svi ostali slijediti primjer.

I što sad s tim Jeansom?

Predstavnik Durexa iz Indije, Rohit Jundal je izjavio sljedeće:

“Logičan je sljedeći potez lansirati Durex Jeans, što je nešto snažno povezano s mladima, kreiranje proizvoda u skladu s Durexovom reputacijom za kvalitetne standarde u svim kategorijama. Zaposlili smo najbolje dizajnere da izrade samu esenciju Jeansa u skladu s Durexovim stilom. Zaštitna plava boja, tekstura površine koja mu daje snagu i elastičnost su glavni elementi zadovoljstva koje dolazi s Jeansom”

Društvene mreže zbijaju šale zadnja dva dana, ali ekipa iz Durexa je to vjerojatno i htjela.

Durex Jeans izlazi ove subote, nama nekako smrdi da će Indijci (a možda i čitav svijet) svoj penis pretvoriti u malenog Clint Eastwooda zahvaljujući kondomu koji izgleda kao jeans.

TAGOVIdurex jeans traperice wtf

Komentiraj