Lifestyle

K'o isklesana

Aside Banners

Hodajuća motivacija: Ima samo 26 godina, dvoje djece i tijelo fitness boginje

Piše , Objavljeno

U svakodnevnom je životu često iznimno teško pronaći motivaciju za radom na samome sebi i svome tijelu, ali ova je norveška ljepotica živi dokaz koji su rezultati ako čovjek stvarno ustraje!

jorginaMlada Norvežanka Jørgine Vasstrand Haagensen ima samo 26 godina i već je jedna od najpopularnijih svjetskih fitness instruktorica, trenerica i modela, a njezinom se savršeno isklesanom tijelu moramo još više diviti kada znamo kako je ova djevojka ne tako davno rodila dvoje djece. Znači, službeno je i MILF, a malo što može biti bolje od toga!

jorgina 1 jorgina 2 jorgina 3 jorgina 4 jorgina 5 jorgina 6 jorgina 7 jorgina 8 jorgina 10 jorgina 11 jorgina 13

Naravno, s ovakvim je tijelom karijera Jørgine manje-više predodređena pa uz klasično modeliranje i treniranje drugih, ona vodi i vrlo popularan blog o vježbanju, pravilnoj ishrani i općenito zdravom životu. I sama dobar dio dana provedi uz utege što se itekako vidi na njezinom tijelu, a pomalo je teško zamisliti da nakon prednjeg čučnja sa 60 kilograma odlazi doma i klincima kuha večeru. Bome, curka je žešća inspiracija, a ako ništa, barem ju je lijepo za vidjeti. Pogledajte samo što radi ovim stepenicama!

TAGOVIboginja fitness milf seksi teretana tjelovježba vježba

Komentiraj