Lifestyle

Gledaj gdje vibriraš

Aside Banners

Hrabri istraživači od sada mogu otkrivati ženske tajne uz novi vibrator s kamerom

Piše , Objavljeno

Na ovaku bizarnu seksualnu igračku uistinu nemamo što reći, osim: “Maaah, zašto ne?!” Ionako ćemo se uskoro seksati virtualno, pa kamerom opremljeni vibrator i nije neki problem…

svakom

Jedva je tjedan dana prošlo od kada smo popratili “revolucionarni” i apsolutno apsurdni iPad masturbator, a na tapeti nam je već novo čudo tehnologije, koje još jednom pomiče granice dobrog ukusa. Naime, kinesko-tajlandski proizvođač seks igračaka Svakom Design službeno je predstavio svoj novi vibrator nazvan Gaga, koji osim klasičnog “zujajućeg” užitka pruža mogućnost snimanja područja na kojem ga žena (ili muškarac, nismo mi neki zadrti primitivci!) koristi, i to uz pomoć malene kamere na njegovom vrhu.

Uporaba je i više nego jednostavna: sve što morate jest spojiti Gaga vibrator na računalo ili laptop, upaliti kamericu i na ekranu uživo gledati u koja će se neistražena područja nestašno zujalo zaputiti. Možda na prvu i zvuči primamljivo, ali jednom kada Gaga prodre u unutrašnjost ženske vagine (ignoriramo činjenicu da bi mogao završiti i u nekim drugim rupicama), stvari postaju prilično… hmh… kirurške, pa bi početna napaljenost mogla splasnuti vrlo brzo.

Svakom Gaga vibrator – promo video:

Iskreno, teško je zamisliti kako bi netko mogao uživati u jednoj ovakvoj napravici, pogotovo kada se u obzir uzme činjenica da čak niti mladi par koji reklamira ovaj Svakomov novitet ne izgleda kao da baš previše uživa. Al’ eto, ako vam je ovako nešto baš napeto, Nizozemci su dobro opskrbljeni, pa možete otići na ovu stranicu i za kojih 800-njak kuna naručiti vibrator koji s pravom nosi epitet jednog od najneobičnijih na svijetu.

TAGOVIgopro kamera seks igračka vibrator

Komentiraj