Lifestyle

Kuća iz snova

Aside Banners

Hugh Hefner prodaje svoj mitski Playboy Mansion, ali postoji jedna (neugodna) caka

Piše , Objavljeno

Doba legendarnih tuluma, golih zečica i naših mokrih snova se bliži kraju, a zadnji bi čavao u lijesu nekada velikog Playboya mogla biti prodaja kultne Hefnerove vile.

hugh 1Tek što smo se oporavili od vijesti kako u Playboyu više nećemo moći škicati gole ljepotice, dolazi nam novi šok iz carstva hedonizma Hugha Hefnera: prodaje se njegova mitska vila Playboy Mansion! Stara palača na brdima iznad Los Angelesa izgrađena 1927. godine krajem je prošlog stoljeća bila poprište vjerojatno najboljih, najluđih i najrazvratnijih tuluma na svijetu, a gotovo svakome tko je imao sreće biti pozvan je bio zagarantiran provod života i seks s nekom od najljepših žena svijeta. Lažu oni koji kažu kako bi odbili ponudu da tulumare s Hefom i njegovim zečicama, a kako stvari stoje, izgleda kako to sada više nećemo moći niti sanjati. Kako se ono kaže: tko je j*bo, j*bo je, a tko nije, niti neće!

Imanje koje se prostire na nekih 25 tisuća metara kvadratnih će i službeno u prodaju biti pušteno idući mjesec, a njezin vlasnik, tvrtka Playboy Enterprises, priželjkuje dobiti čak 200 milijuna dolara. Stručnjaci za nekretnine tvrde kako je realna cijena maksimalno 60 milijuna eura, i to prvenstveno jer je zemljište iznimno atraktivno, dok je vila kao vila zbog svoje starosti i konfiguracije praktički bezvrijedna. Ipak, postoji onaj element sentimenta i osjećaja legendarnosti te povijesnog značenja koji bi joj mogao podići vrijednost na barem nekih 80-ak milijuna dolara.

playboy

Novom vlasniku najveći problem vjerojatno neće biti lova, već upravo vlasnik vile, Hugh Hefner. Kupoprodajni ugovor obvezuje kupca da se brine o 89-godišnjem Hefu sve do njegove smrti i da mu dom ostane isključivo njegova vila, a uz sve to stoji i zabrana bilo čijeg ulaska u njegovu spavaću sobu, jedini dio kuće u koji potencijalni kupci ne smiju zalaziti dok ju budu razgledavali i procijenjivali. A dobro, nije niti najgora stvar na svijetu par godina na grbači imati takvu legendu. Sigurno bi se dalo iz njega izvući pregršt legendarnih priča…

TAGOVIhugh hefner imanje playboy playboy mansion prodaja seksi tulum vila zečica

Komentiraj