Lifestyle

Wolverine vozi Kiu

Aside Banners

I Wolverine dobio svoj ‘službeni’ auto – od sada je to nabrijana Kia Sorento

Piše , Objavljeno

Iako za lik Wolverinea uglavnom vežemo nekakve motorčine ili pick-up automobile, izgleda da je Kia Sorento prva ugrabila priliku i napravila službeni automobil za ovog superjunaka!

kia 1Osim što je jedan od najopakijih mutanata, ali i stripovski i filmskih junaka svih vremena, Wolverine definitivno zna uživati u svim pravim “muškim” stvarima: puštanju opakih zulufa, ispijanju boca i boca viskija, pušenju cigara te vožnji na svojoj vjernoj motorčini. Istina, imao je on i svoju “mirniju” fazu kada je izmjenjivao nježne poglede i poetične besmislice s ljubavi svog života te se tandrkao u klasičnom američkom pick-upu, ali došlo je vrijeme da se zaborave sve te dječje igranke i da stari Logan ponovno sjedne u nešto što odgovara njegovom izgledu i karakteru, a to je modificirani Kia Sorento. Stvarno? A dobro…

Radi se o Sorento modelu iz 2016. godine (iz budućnosti? Wouuuuuu…) koji je za potrebe promocije izlaska Blu-ray izdanja filma X-Men: Days of Future Past modificiran tako da paše Wolverineu: potpuno je crne boje sa zatamnjenim staklima, ima veliko X preko cijelih vrata te nadaleko poznate kandže preko prednjih svjetala i stražnje šajbe. Iako nam Kia sigurno ne pada na pamet kada netko spomene moćnu macho mašinu, mora se priznati da ovaj Sorento izgleda jako, jako dobro!

kia 4 kia 3 kia 2

Pošto je samog Wolverina izvanredno utjelovio Australac Hugh Jackman, premijerno predstavljanje njegova automobila održat će se upravo na teritoriju tog kontinenta i to na Australian Openu, kojem je Kia ujedno i glavni sponzor. Za sada još uvijek nije poznata cijena, broj primjeraka u kojima će izaći te hoće li uopće biti dostupna u našim krajevima, ali ako se ukaže prilika definitivno mijenjamo onog Humveeja u garaži za ovu opasnu bebicu!

TAGOVIautomobil custom hugh jackman KIA kia sorento modificirani automobil wolverine X-Men

Komentiraj