Lifestyle

Na što se dirate?

Aside Banners

I žene gledaju porniće, a evo na što se posebno pale

Piše , Objavljeno

Više nije nikakav tabu da i žene vole gledati pornjavu, a novo istraživanje Pornhuba pokazuje i što ih to najviše pali.

seks 1Uvijek nas razvesele ovakva istraživanja, koja ne samo da razbijaju neke stare mitove o tome kako su muškarci drkadžije, a žene prave svetice, nego nas i uče o stanju uma u kojem se naše nježnije polovice nalaze. Prošle je godine tako Pornhub došao do podatka kako čak 24% njegovih korisnika čine žene, što je na 60 milijuna posjeta dnevno uistinu impresivna brojka. Izgleda kako je prošlo vrijeme kada su djevojke skrivale svoju znatiželju i potrebe, a iako će trebati proći još dosta vremena da ugroze nas muškarce u pogledu ovisnosti o pornjavi, na pravom su putu! No što to žene najviše vole, kada gledaju pornjavu?

Bez imalo sumnje, kategorija koja se posebno ističe su lezbijke. Većina Sjeverne, Srednje i Južne Amerike, dobar dio Europe, Južne Azije i Australije okida upravo na pornjavu s dvije ili više žena i bez ikakvih smetajućih kobasica, a u toj skupini se našla i Hrvatska. S obzirom na neke homofobne ispade, ne bismo rekli da je tome tako, ali izgleda da naše cure ipak najviše pali akcija djevojka na djevojku. U Africi je dakako najopopularnija kategorija ebony, dok u Istočnoj Aziji cure okidaju na hentai, kao uostalom i njihovi muški kolege.

žene 1

Kada gledamo samo Europu, osim prevladavajućeg lezbijstva ima i nekoliko zanimljivih anomalija. Njemice i Turkinje najviše vole teen kategorije (naravno, 18+), naše “sestre” Srpkinje i Makedonke se pale na starije žene, Istočna Europa uključujući Rusiju je luda za analnim seksom, a Kazahstanke vole veliku alatku. Nekako su najpristojnije Čehinje, koje preferiraju nešto lakšu pornjavu namijenjenu prvenstveno ženama. Ah, a kada se samo sjetimo da njihove djevojke prednjače u industriji…

žene 2

Kako smo već rekli, Istočna Azija njeguje svoje duboke osjećaje prema hentaiju, dok je u Jugoistočnoj Aziji teen ono na što se djevojke najviše pale. Južna Azija je malo više u toku sa svjetskim trendovima pa tako žene tamo preferiraju lezbijske kategorije, dok tek ponegdje na Bliskom Istoku možemo pronaći malo ljubavi za Arapkinje.

žene 3

SAD i Kanada okidaju na lezbijsku pornjavu, pa karte prikazuju koju kategoriju žene preferiraju više nego bilo gdje drugdje na sjevernoameričkom kontinentu. Odokativno možemo procijeniti kako je središnji i zapadni dio zaluđen teen pornjavom, dok na jugu i istoku prevladavaju ebony kategorije. Zanimljivo, Kalifornija je jedina država u kojoj žene lude za pornjačama s velikim sisama, a nađe se i područja na kojima vole vezivanje i seks u troje.

žene 4

Kada se gleda po najznačajnijim tržištima Pornhuba, može se dobiti i koje kategorije pojedino tržište traži više od ostatka svijeta, tojest na što točno žene tamo više okidaju u odnosu na njihove kolegice negdje drugdje. Zanimljivo je tako vidjeti kako je shemale kategorija u Argentini popularnija za čak 233% od ostatka svijeta, kako Šveđanke relativno najviše rokaju po staro/mlado pornićima i kako Njemice sa 101% prednjače u svijetu što se tiče pretrage fetiš pornića.

žene 5

Za kraj je ostala i tablica vremena koje žene provedu na Pornhubu, a izgleda kako im prosječno treba finih 10-ak minuta da završe posao. Najviše se u situaciju užive Filipinke koje prosječno na stranici provedu čak 14 minuta i 20 sekundi, dok su daleko najbrže Ukrajinke, koje posao završe za samo 6 minuta i 45 sekundi. Znaju cure valjda što valja i koja točno mjesta treba podražavati!

žene 6

Na žalost, podataka za Hrvatsku nema, ali možemo pretpostaviti kako se nalazimo negdje u prosjeku. Naše cure se ne čine kao neke s posebnim potrebama i željama, a s druge strane, možda se i varamo. Nije kao da smo ikada kužili što se to točno događa u njihovim glavama. Pa eto, drage naše djevojke, ako se nađete prozvane da nam riješite nedoumice, neće nam nimalo smetati!

TAGOVIlezbijke masturbacija pornhub pornići pornografija seks žene

Komentiraj