Lifestyle

Ne smiješ zeznuti!

Aside Banners

Idesh! vodič: Kako rasturiti na prvom spoju i napraviti pravu stvar s komadom

Piše , Objavljeno

Napokon si skupio hrabrosti i pozvao tu djevojku van koja ti se sviđa? Bravo za tebe. Nemoj se ničega bojati, sigurno joj se već bar malo sviđaš inače ne bi izašla s tobom. Sad samo ne smiješ zeznut stvar. A evo i kako…

Izaberi opušteno mjesto

Nemoj izabrati luksuzni restoran ili neku težu ekskluzivu – bez obzira koliko keša možeš potrošiti. Moguće je da se na takvom mjestu dama neće moći opustiti, a i atmosfera često zna biti formalna. Manje je više i u ovom slučaju, odvedi ju na najbolju kavu u gradu, na vrhunsko craft pivo ili u šetnju dijelom grada koji odlično poznaješ uz street food za koji ne zna puno ljudi. Bit će zanimljivije i opuštenije. Nemoj ju voditi u kino. Nemaš 13 godina. Kino čuvaj za vremena kad ti već neko vrijeme bude djevojka. I nemoj ju voditi na ikakvu utakmicu. Odvedi ju negdje gdje možete pričati i upoznati se bolje.

Odjeni se prikladno

Preskoči odijelo. Čak i ako odmah iza posla ideš na dejt. Riješi se sakoa, zavrni rukave košulje, baci kravatu… Najbolje je da odjeneš nešto u čemu se stvarno osjećaj ugodno. Ali ne i preugodno. Nemoj se slučajno pojaviti u japankama i kratkim hlačama svog najdražeg nogometnog kluba. Traperice, t-shirt i kul šuze prolaze. Ako si baš ne možeš pomoći i ako je hladnije, možeš neki mladenački sako odjenuti iako mi uvijek više navijamo za jeans jaknu.

Urani na spoj

Pojavi se barem pet minuta ranije. I usput budi spreman da će ona vjerojatno kasniti. Tako ćeš imati vremena izviditi situaciju i aklimatizirati se na novo okruženje. Da ne sjedneš slučajno pored tri babe koje razgovaraju o cijenama na tržnici i sutrašnjem ručku. A i tim što si prvi ćeš joj dati do znanja da ti je stalo do vašeg nalaska. Ako ona tebe mora čekati 15 minuta – not so much.

Budi džentlmen

Pridrži joj vrata, izvuci joj stolicu… Djevojke mogu biti samostalne, ali vole ovakve male geste koje pokazuju da si dobar lik kojeg je mater dobro odgojila.

Ne psuj

Ovo bi se trebalo podrazumijevati u “budi džentlmen”, ali možda se nađeš u iskušenju da kažeš kako je “ova pizza baš je*ena”. Nemoj. Izgledat će kao da se trudiš biti kul. Kul si i bez psovki. Inače ne bi pristala na izlazak.

Spremi smartphone

Čak i LED svjetlo koje blinka može biti distrakcija. Sva tvoja pažnja mora biti na njoj. Isključi tonove, makni mobitel negdje gdje ga nećeš vidjeti, a ako kojim slučajem zavibrira – nemoj ga ni pogledati nego reci “imam važnijeg posla sada, neka nazovu poslije”. 10 bodova za Gryffindor.

Druge djevojke se ne spominju, čak ni prijateljice

Prvi je spoj. Ne trebaš izgovoriti nijedno žensko ime osim njezinog. Prvi put komunicira s tobom, neće razumjeti taj tvoj odnos s najboljom prijateljicom koju poznaš još iz vrtića. Bivše ni slučajno nemoj spominjati ili bi ti se moglo obiti o glavu. Pogotovo ako ju pozna, prekrižit će te brže nego penzioner brojeve na Bingu.

Dva pića su idealna

Nemoj se ubiti od cuge. Jedno od najvažnijih pravila. Čitavu večer se trudiš, ostavljaš dobar dojam i onda sve uništiš jer si zbog 2-3 pića previše počeo teturati i srušio vazu iz dinastije Ming na izlasku iz restorana. Dva pića su idealna, tri ako baš moraš. Sve više od toga je rizik. Nemoj riskirati.

Pazi što radiš s rukama

Sviđa ti se. Normalno je da te privlači i da ju vjerojatno odmah želiš vidjeti kako izgleda bez odjeće, ali potrudi se da nijedan tvoj dodir ne može biti protumačen kao seksualan. Dodirni joj leđa tijekom razgovora na pristojnoj visini, pruži joj ruku ako joj treba pomoć pri izlasku iz taksija, ali nikakve guzice, vratovi, obrazi… To bi se trebalo podrazumijevati jer ona ne postoji kako bi ju ti mogao dirati, ali napominjemo za svaki slučaj. Poštuj ju. Ako slučajno ona pokaže da želi nešto više, tada ju smiješ dodirnuti niže po leđima.

Budi strpljiv.

Ne trebate završiti date night maratonskim seksom. Bit će vremena za to. Poljubac je sasvim u redu.

TAGOVImuško ženski odnosi prvi spoj savjeti

Komentiraj