Lifestyle

šuma ili more?

Aside Banners

Idesh! vodič za seks u prirodi – a kad ćeš ako ne ovog ljeta?

Piše , Objavljeno

Bez obzira radi li se o festivalskoj sezoni negdje na Jadranu ili o motivima iz “ljeto je stiglo u moj grad” – sad je pravo vrijeme za uživanje u prirodi, gol i u društvu. Što sve treba za uspješnu misiju? Mi znamo. Nismo sami ništa isprobali, sve su nam rekli daleko iskusniji kolege koji već godinama o tom čitaju na internetu.

BTW Seks u autu nije seks u prirodi. Nema švercanja, samo outdoors sex to the fullest. Ne mora nužno biti u pitanju ni seks u nacionalnom parku – čak i urbana džungla može pružiti nekoliko savršenih zaklona za tvoj pokušaj razumijevanja kamasutre.

Zašto seks u prirodi?

Iz nekoliko razloga. Prvi najčešće bude onaj “jer nemaš gdje drugdje s obzirom da dijeliš sobu sa četiri mlađa brata ili pet cimera”.

Ali seks u prirodi donosi i određenu dozu spontanosti i adrenalina kakvu je teško postići u krevetu u kojem jedete, spavate i gledate Game of Thrones. Što ako vas netko uhvati? Pa što ako vas netko uhvati? Zato volimo ljeto, najjednostavnije je iskoristiti sve blagodati prirode za putene užitke.

Evo nekoliko savjeta da preživiš općenje na otvorenom.

Provjeri vrijeme

Ako nemaš gdje odvesti svoju izabranicu (za “izabranicu svog srca” je još možda malo prerano) i planiraš to izvesti na otvorenom – pogledaj vremensku prognozu. Možda si naletio na najdivniju osobu koja je na nekoj drugoj spiritualnoj razini i doživi višestruke orgazme zahvaljujući tebi, kiši i oluji svih oluja, ali veće su šanse da si s osobom kojoj će kiša ubiti dobro raspoloženje i koja će poželjeti potražiti zaklon. Nije zabavno kad se grane počnu lomiti, a tebi su gaće oko gležnjeva i ne možeš pobjeći. Samo sunčano.

Pronađi izdvojeno mjesto

Možda ste egzibicionisti koji vole akciju dok vas izgorjeli Čeh dira tabanom na pretrpanoj plaži, ali uvijek preporučamo izdvojeno mjesto. Adrenalin od “što ako nas uhvate” će i dalje biti tu, ali ćete se više moći posvetiti jedno drugome nego gledati tko ide.

Samo nemoj da je preizdvojeno pa da moraš nositi kuku, štap za hodanje ili čamac. Ne ovoliko izdvojeno.

Ignoriraj kukce i ostalu živu prirodu

Ako ste čistunci, bolje preskočite ovo prirodno iskustvo. Jer u prirodi ima drugih živih bića. Naravno, ako vam izleti aligator ili neka zmija koja nije tvoja zmija, treba zbrisati glavom bez obzira, ali zbog nekoliko bubamara i skakavaca ne treba stajati s “plesnim pokretima”. I ako ne želiš privući medvjede, probaj biti tiho. Osim ako si “ali dvaput je dvaput” lik. Onda ih dozivaj.

Pazi na partnericu

Ako njoj nije dobro, neće biti ni tebi. Osim ako si svinja zbog kojih smo svi mi muškarci na lošem glasu. Nemoj biti taj lik. Daj i dat će ti se.

Pravi džentlmen će poštediti damu ležanja na tlu

Zato – rješenje je svaka seks poza u kojoj je ženska osoba na tebi. Naravno, toj osobi mora biti ugodno u toj pozi i mora biti vrijedna te seksualno otvorenog uma, ali ako si je pridobio za seks u medvjeđem brlogu na Velebitu – reverse cowgirl ne bi trebalo biti teško dobiti.

Iiiii ovo nije reverse cowgirl.

Pravi dečki to stojećki

Najmanje ste izloženi svim opasnostima ako to radite dok stojite. Nađite neko drvo za oslonac, možete čak i uz drvo promijeniti popriličan broj poza koje će goditi i tebi i drugoj osobi.

Počisti za sobom

Nemoj u nedužnoj prirodi ostaviti ništa što nije bilo tamo, tri pakovanja kondoma baci negdje drugdje, a ako si od onih likova koji pale krijesove svaki put kad kresaju – to isto ugasi, ne želiš izazvati katastrofu koja će zauvijek oštetiti ekosustav zbog tvoje dvije minute užitka.

Također – počisti sebe i gospoju, ne želite se vratiti u civilizaciju neuredni i s tjelesnim izlučevinama posvuda.

Pusti se i uživaj

Ljudi su to stoljećima radili u prirodi, nema smisla raditi od toga big deal. Sve je to prirodno, samo slušaj nagone i bit ćeš oke. I olakšaj opuštanje drugoj osobi, za užitak treba dvoje.

TAGOVIidesh vodič priroda seks vodič

Komentiraj