Lifestyle

dobar ulov?

Aside Banners

Imaš milijun kuna viška? Prodaje se stan u zgradi Glavnog kolodvora za koji nismo ni znali da postoji

Piše , Objavljeno

Izvor: Njuškalo / Youtube Screenshot

Na Twitteru smo naišli na oglas s Njuškala kojim smo ostali zapanjeni. Ne, ne želimo igrati na kartu svih medija gdje je sve bombastično, nevjerojatno, najluđe, ali stvarno nismo znali da u zgradi Glavnog kolodvora postoje stanovi, a bome ni da se smiju prodavati kao privatno vlasništvo.

Stan je trosoban, ima 64,48 kvadratnih metara, a agencija Prestige nekretnine potražuje 139.900 eura što je preračunato u kune nešto više od milijun. Cijena kvadrata? 2185 eura, jeftinije od uobičajene prosječne cijene kvadratnog metra u Zagrebu.

Kako stan izgleda? Pogledajte u galeriji.

Stan na Glavnom kolodvoru_14 (Foto - Njuškalo)
Galerija

Fotografije su preuzete s Njuškala.

Lokacija je stvarno nevjerojatna, pogled puca na Trg kralja Tomislava. Posla oko preuređenja za budućeg/potencijalnog vlasnika će biti, ali bi ovo moglo biti jedinstveno ulaganje.

Stan je moguće prenamijeniti i u tri manja apartmana, otvoriti AirBNB i nazvati ga Peron 9 i 3/4 jer gotovo nitko ne zna da je tamo – što bi se od danas moglo promijeniti.

Na Twitteru se i komentiralo “prednost blizina kolodvora” što je idealno ako često putujete vlakom, možete stići do bilo koje u Hrvatskoj za dan-dva, putujete dugo kao da putujete po Europi, a ne trebate ni putovnicu ni mijenjati kune.

Imaš milijun kuna viška? Prodaje se stan u zgradi Glavnog kolodvora za koji nismo ni znali da postoji