Dizajn

Odijelo čini čovjeka

Aside Banners

INFOGRAFIKA: Sva odijela Waltera Whitea

Piše , Objavljeno

Fanovi Breaking Bada vrlo se teško mire s činjenicom da njihove omiljene serije više nema, pa ne čudi da gotovo svakoga dana nikne neki spomenik ovoj genijalnoj emisiji.

walter white odijela

Od ekipe koja rekreira cijele nastavke pomoću LEGO kockica, preko hrpetine različitih majica, postera, reklama i igara, pa sve do bizarnih pogreba za junake serije, Breaking Bad i dalje ostaje neiscrpan izvor inspiracije za sve one koji najpoznatije proizvođače metha žele prikazati u drugačijem svjetlu.

Ekipa sa ove stranice otišla je još koji korak naprijed, te popisala svaki odjevni predmet koji je Walter White nosio tokom svih pet sezona serije. Svu odjeću možete pogledati na jednoj velikoj infografici, ali možete pretraživati i po sezonama, gdje vam se otvara mogućnost malo detaljnije inspekcije gaća, čarapa, šešira i poprilično jednoličnih odijela, te stotina njihovih međusobnih kombinacija, koje za razliku od majica Sheldona Coopera, ipak ne bismo voljeli vidjeti u svojem ormaru. Svaka čast Heisenbergu, ali vjerujemo da su Jessejeve hoodice i reperske hlače ipak mnogo zanimljivije…

odijela waltera whitea

TAGOVIBreaking Bad infografika odijela odijela waltera whitea odjeća Walter White

Komentiraj