Lifestyle

Oni su pobijedili komunizam

Aside Banners

Instagram račun “Rich Kids Of China” pokazuje kako su neki ipak jednakiji od drugih

Iako je nominalno komunistička država u kojoj bi prevladavanje klasnih podjela trebalo biti prvo na tapeti, Kina očigledno nema problem sa svojim razmaženim bogatunčićima.

Piše , Objavljeno

Gdje god se na ovoj planeti našli, susresti ćete ljude koji su manje i više povlašteni. Barem naizgled se čini kako nas većina ipak spada u nekakav prosjek, ali u realnosti jako veliki broj ljudi živi u siromaštvu, pogotovo u odnosu na one ekstremno bogate. I dok se te siromašne gleda kao na nekakve parazite nedostojne života, elitu se tretira sa pijetetom kakav najčešće ne zaslužuju, pogotovo ako se radi o razmaženoj balavurdiji nekakvih tajkuna ili oligarha. Ima ih u SAD-u, Kini, Japanu i Dubaiju, a očigledno niti komunistička Kina nije imuna na debile sa previše love!

U toj divovskoj ekonomiji su svi jednaki, ali su neki jednakiji od drugih, a upravo Instagram profil Rich Kids Of China otkriva samo djelić njihova luksuznog života. Jahte, privatni zrakoplovi, haremi ljepotica, skupocjeni satovi i šampanjci koji koštaju kao prosječan stan u Zagrebu nisu nešto na što smo ljubomorni, već srditi jer u takvim životnim ljepotama uživaju uglavnom oni koji za života nisu morali prstom mrdnuti jer je tatica ulovio dobru priliku i maznuo par milijardi dolara. Nema veze, vjerujemo mi u karmu, a karma će se pobrinuti da se na kraju sve opet izjednači!

TAGOVIbogataši bogatstvo elita Instagram kina luksuz rich kids of china

Komentiraj