Lifestyle

Spas za neobdarene djevojke?

Aside Banners

Instant sise su najnoviji hit u svijetu plastičnih operacija

Piše , Objavljeno

Umetanje silikona u grudi nije odluka koju se donosi olako pa neki plastični kirurzi sada razvijaju tehnologiju 24-satnih probnih instant sisa… Spas ili prokletstvo?

siseMnoge žene muku muče s premalim grudima (ili barem one misle da su premale), ali im svejedno nije draga pomisao da ih neki doktor reže i stavlja silikone koji definitivno nisu bezopasni. Upravo su takvi slučajevi bili jedan od glavnih motiva njujorškom doktoru Normanu Roweu koji je razvio posebnu slanu otopinu za uštrcavanje u grudi i instantno povećanje u trajanju od 24 sata. Nakon jednog dana otopina se prirodno razgradi, a sise se vraćaju na svoju prvotnu veličinu. Testni su kunići jako zadovoljni rezultatima, a doktor Rowe sada pokušava usavršiti svoju (tajnu) formulu tako da traje barem dva-tri tjedna!

Možete vi koristiti 3D prikaze i implantate u grudnjacima“, kaže dobri doktor: “ali sasvim je drugačije kada žena vidi kako joj paše težina i kakav bi joj život bio s većim grudima.” A bome, ovakva je razgrađujuća otopina idealna za neke posebne prilike, poput vjenčanja, modnih snimanja ili ljetovanja, kada su sise uglavnom u prvom planu. Naravno, ako se ova tehnologija pokaže pouzdanom, mogli bi profitirati i muškarci kojima treba malo “dodataka” u području trbuha ili nožnih mišića.

sise 1

Za sada se ipak nećemo previše zalijetati jer formula doktora Rowea još uvijek nije službeno odobrena i za sada se koristi samo u nekoj sivoj kirurškoj zoni, a i nisu poznate sve moguće komplikacije. Njegovi kolege plastični kirurzi ističu da kod ovakvih operativnih zahvata uvijek postoji opasnost od pogotka u krvne žile (što može uzrokovati hematom), infekcija i nekih trajnih posljedica, a ne treba zaboraviti niti prilično visoku cijenu. Ona će prije svega ovisiti o potražnji, ali za sada se jedan tretman cijeni čak 2 500 dolara (oko 14 tisuća kuna). Dakle, kao i svaka druga plastična operacija ovaj zahvat ima svoje prednosti i mane, ali nam u svakom slučaju zvuči kao bolje rješenje od guranja onih ljigavih jastučića u sise!

TAGOVIgrudi hit implantanst instatn sise plastična operacija sise

Komentiraj