Lifestyle

Nije samo seks varanje...

Aside Banners

Internet je podijeljen, pa pitamo vas: Što sve smatrate varanjem partnera ili partnerice?

Piše , Objavljeno

Sto ljudi, sto čudi, sto veza, sto različitih definicija preljuba. Svatko od nas na prijevaru gleda na drugačiji način, a granice tu nisu nimalo jasne!

prevara

Malo je onih koji u svom ljubavnom životu nisu okusili razarajuću moć prijevare, bilo da su oni ti koji su ju učinili, bilo da su morali proživjeti bol koju su im nanijele njihove partnerice ili partneri. Nije se nimalo lagano izvući iz toga i ponekad je teško ponovno vjerovati ikome, pogotovo onome tko te toliko povrijedio, ali život mora nastaviti dalje. Ili ćeš nekako prijeći preko toga ili ćeš do kraja života proklinjati samo postojanje te užasne osobe!

No što je zapravo prijevara? Točnu definiciju nije moguće pronaći jer ona niti ne postoji, a svatko od nas ima drugačiji pogled na cijelu situaciju. Netko tako nema nikakvih problema da mu drugi muškarac poševi ženu sve dok nema nekakve romantične ili emotivne povezanosti, dok će drugi režati na sam pogled prema drugom tipu ili djevojci. Granica je uistinu tanka, maglovita i valovita, a kako bismo dobili bolju predodžbu o tome, možemo pogledati par odgovora koje je ekipa s Reddita dala na pitanje: “Što smatrate varanjem? Gdje povlačite granicu?

Internet je svoje rekao, a što vi kažete?!

TAGOVIpartner partnerica poljubac prevara prijevara reddit seks varanje

Komentiraj