Lifestyle

Ima nešto u tome...

Aside Banners

Istinita svjedočanstva: Evo zašto je imati maleni penis zapravo velika prednost!

Piše , Objavljeno

Nema te stvari na koju su muškarci toliko osjetljivi kao na veličinu svojih penisa, ali nema brige. Reddit korisnici su nabrojali nekoliko desetaka genijalnih razloga zašto je “mali” zapravo daleko bolji!

penis

Neki od nas su blagoslovljeni relativno dobrom obdarenošću (Hello… it’s me…) ili nam je jednostavno svejedno, pa nema neke prevelike potrebe stalno razbijati glavu oko toga je li naša muškost dovoljno velika i hoće li se cure smijati kada nas po prvi put vide gole, ali istina jest kako postoji mnogo naših surodnika koji muku muče s malenim i mikro penisima. Pod time dakako podrazumijevamo sve one primjerke koji su u erekciji manji od nekih 10-ak centimetara te svoje vlasnike čine nesigurnima, depresivnima i nepovjerljivima. Na žalost, zahvaljujući (ženskim?!) medijima koji potenciraju veličinu penisa kao nešto užasno bitno te se sprdaju s mališanima, to je sada postalo uistinu ozbiljan problem, a ekipa s Reddita je odlučila uskočiti i pomoći onima koji se osjećaju loše jer u gaćama ne furaju pitona već šampinjona. Kako? Onako kako najbolje znaju!

savjet 1 savjet 2 savjet 3 savjet 4 savjet 5 savjet 6 savjet 7 savjet 8 savjet 10 savjet 11 savjet 12 savjet 14 savjet 15 savjet 16 savjet 17 savjet 18 savjet 19 savjet 22

Našlo se tu uistinu genijalnih primjera prednosti malenih penisa, od onih da se ne moraš sramiti neugodnih erekcija u javnosti do činjenice da ga možeš ugurati u bilo koju rupu. Ušteda zbog nepotrebnosti operacije smanjenja penisa je također valjan razlog, kao i mnogo ugodnije nošenje ženskih gaćica. Nama su za oko posebno zapela dva komada: onaj u kojem car kaže kako penisom može resetirati router te onaj u kojem se čistom logikom dolazi do zaključka da prilikom helikoptera penisom (tko ne zna o čemu se radi ili nije muško ili nije upoznat/a s onim što oni rade) nema straha da ćeš stvarno poletjeti. Za kraj se u priču ubacila i jedna dama sa svojim pogledom na situaciju, a moramo priznati kako njezin argument da je deep throat s malenim penisom lagani užitak stvarno ima smisla! Imate li vi koji bolji razlog zašto je maleni penis zapravo velika prednost?

TAGOVIdepresija dick maleni penis mikro penis penis pimpek reddit samopouzdanje seks veličina žene

Komentiraj