Lifestyle

Jako jako prljavo

Aside Banners

Istinite priče o nezgodama – smeđa strana analnog seksa

Analni seks definitivno može biti poprilično neugodno iskustvo, pogotovo kada ga slijedi nekontrolirano pražnjenje crijeva!

Piše , Objavljeno

Većini muškaraca je to ispunjenje svih snova, dok žene uglavnom nisu sklone udovoljavati takvim zahtjevima jer je ili pretjerano bolno ili vrlo neugodno, ali analni seks je jedna od onih seksualnih aktivnosti koje su još uvijek tabu i poprilična nepoznanica većini parova. Ipak, šanse su vrlo velike kako će ga većina probati barem jednom za svog života i, ako imaju sreće, sve će proći relativno dobro. Istina, ženama će vjerojatno to biti iskustvo koje neće željeti ponoviti ili će ga ostaviti tamo negdje za posebne prilike, poput muževog rođendana ili iskupljenja zbog osjećaja krivnje jer ga je prevarila s njegovim najboljim frendom, ali nekako se i to da pregrmiti. S druge strane, ovih šest istinitih (to je dvojbeno) svjedočanstava su razlog zašto bi mnogi mogli reći NE analnom seksu!

Ne smeta ako se malo zaprljaš

anal 2

Pokakala sam se prvi put kada sam imala analni seks s dečkom. Bila sam prestravljena; bilo ga je po plahtama i svuda uokolo. Ali on mi je dao izvrstan životni savjet: Ako se želiš igrati u blatu, pripremi se da se zaprljaš. Sada jednostavno prihvaćam kako se to može dogoditi, ali je uvijek vrijedno igrati se u blatu.

  • Blaine, 31

Usrala je plahte, a pas je platio glavom

anal 4

Moj srednjoškolski dečko je jako želio probati analni seks i napokon sam mu popustila. Probali smo ga na krevetu mojih roditelja, a sve je završilo tako da sam se pokakala po njihovim bijelim plahtama. Oprali smo plahte, ali nismo ih mogli u potpunosti očistiti. Kada su se vratili kući, pitali su odakle očite velike mrlje od govna na njihovom krevetu. Ja sam okrivila našeg psa. Na kraju su zbog toga uspavali psa, a ja još uvijek osjećam krivnju!

  • Ella, 22

I muškarci seru

anal 1

Imao sam gay cimera koji se jedne večeri seksao s nekim totalno pijanim likom koji se posrao… dva puta!

  • Jon, 29

Ne jedi meksičku hranu prije analca

anal 5

Prvi put kako sam se pokakala nakon analnog seksa je bilo uslijed mnogo vježbanja na krastavcu. Kažem “na” krastavcu jer sam ga uglavila između dvije Biblije na očevom omiljenom kožnom otomanu. Na žalost, taj sam dan jela meksičku hranu, pa je uslijedio vodopad kakice po toj finoj talijanskoj koži, zbog čega je otac napustio obitelj na nekoliko mjeseci. Idući put sam iskoristila bratov Tempur jastuk kao novu podlogu, zbog čega se on morao odseliti u Izrael kako bi podučavao engleski.

  • Sammy, 22

Posrala je kondom

anal 3

Jednom prilikom, frajer s kojim sam se viđala je stvarno želio probati analni seks. Napokon sam pristala, ali sam žešće požalila. Probali smo, ali je previše boljelo pa smo prestali. Bol nije prestajala niti nekoliko dana nakon, što mi se učinilo čudnim jer su mi sve prijateljice rekle kako ne bi trebalo boljeti toliko dugo. Također, nisam niti kakala narednih dana, što me poprilično zabrinulo. Napokon sam se pokakala, a s izmetom je izašao i kondom. Tamo je bio cijelo vrijeme. U mojoj guzici.

  • Abby, 22

Curilo joj je danima

anal

Nikada nisam imala pravi analni seks, ali usred običnog seksa s mnogo lubrikanta tip je ušao u “krivu” rupicu. Zbog lubrikanta se toliko jako i brzo zabio u moju guzu te pod takvim kutom da mi je doslovno curilo iz anusa narednih par dana. Nedugo nakon toga sam nosila ljetnu haljinicu. Sjećam se kako sam osjetila kako mi govno curi te sam totalno pošizila misleći kako će se slijevati po mojoj nogi.

  • Elizabeth, 23

TAGOVIanalni seks govno izmet kakica neugoda nezgoda seks smiješno

Komentiraj